Hogyan tudom házilag eltüntetni az anyajegyeimet? 13/L
Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 14:09
1/8 anonim válasza:
Szerintem sehogy :/ de attól is függ h hol van, mert ami arcodon van azt alapozóval eltűntetheted . De ha meg teljesen el akarod tűntetni akkor le hell vetetni ami nem a legkellemesebb
2/8 enkerekelnezest válasza:
Sehogy sem az természetes dolog mi bajod velük?
3/8 anonim válasza:
Eltuntetni sehogy, ugyanis az anyajegyek a bor pigmenthibai, helyi joindulatu daganatok, ha ugy tetszik. Altalaban a borgyogyasz is csak nagyon ovatosan, szovetmintavetel utan mer csak hozzajuk nyulni, mert nagyon konnyen rosszindulatuva valhatnak.
5/8 A kérdező kommentje:
Semmilyen krémmel se lehet esetleg??
2014. júl. 7. 15:33
6/8 anonim válasza:
Melyik reszet nem ertetted annak a szonak, hogy 'sehogy'?
7/8 anonim válasza:
Egy blogon azt olvastam, hogy a ricinusolaj eltünteti, ez azonban nekem már annyira "sok", hogy biztos vagyok benne, hogy csak belemagyarázás.
8/8 anonim válasza:
persze, hiszen a ricinusolaj a rakot is gyogyitja, a hajat is noveszti, meg a gyomoregesre is jo. nyilvan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!