Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan nőhet gyorsabban a...

Hogyan nőhet gyorsabban a körmöM? Esetleg hogyan szokhatok le a körömrágásról? Valami tipp? Mitől nő gyorsabban? és hogyan elsz ápoltabb?

Figyelt kérdés
most nagyon rá vagyok kattanva a körmeimre eddig rágtam és próbálok leszokni de oylan lassan nő nem tudtok valami módszert ??
2014. júl. 5. 20:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Haar Vital Komplex kapszulát vegyél a dm-be.1000 ft két havi adag.
2014. júl. 5. 20:18
 2/9 A kérdező kommentje:
és valami otthoni módszer van ??
2014. júl. 5. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is rágtam régen, ma már egyáltalán nem csinálom. Szimpla akaraterő kell hozzá, és folyamatosan ébernek kell lenni, néha észre sem veszed, hogy már megint rágcsálod a körmeid.

Ahhoz, hogy erősek legyenek, étkezz egészségesen, sok-sok vitamin, víz. Külsőleg is van sok erősítő kence, nézelődj krémmánián, melyek azok, amelyek a többségnek beváltak!

2014. júl. 5. 20:27
 4/9 anonim ***** válasza:
kend be körömerősítővel és táplálkozz változatosan és egészségesen. A rágás ellen jó ha bekened ricinus olajjal és attól nő is, illetve az a haj növekedésére is nagyon jó! 1 dl kb 500 ft a patikában.
2014. júl. 5. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Ez lehet hulyesegnek hangzik, de nekem a víztől nő. Mosogass, takarits, azzon sokat. Egy próbát megér. Csak aztán ha tudod valami korom erositovel kenegesd
2014. júl. 5. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is borzasztóan sokáig rágtam a körmöm! Aztán gimiben már nagyon ciki lett és befestettem körömlakkal. Először persze furán festett, hogy összevissza rágicsált és ki van lakkozva, viszont úgy szerettem, hogy szép színes és minden, hogy nem rágtam többet. Egyszerűen amikor el akartam kezdeni rágni és rápillantottam, megláttam, hogy jéé de szép, és békén hagytam! :D

Sok sikert a leszokáshoz! :DD

2014. júl. 5. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát a növekedésben és az erősítésben tudok segíteni :)

A citrom,az oliva olaj és a só mind jó a körömnek.

Egy tálba rakj citromlevet(igazi citrom levét kifacsarva) oliva olajat és sót.Keverd össze,és tudom,hogy 1 óra sok,de legalább először próbáld addig benne hagyni a kezedet,amíg tudod.Nekem alapból is erős,hosszú körmöm van,de ez nekem is segített kifehéríteni a körmöm,másrészt meg úgy vettem észre egy darabig nem is tört le egy sem.

2014. júl. 5. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Régebben én is rágtam a körmeim!:D

És mivel anya műkörmös mindig veszekedett velem.Majd vett nekem úgynevezett "savanyú körömlakkot" ha akartam rágni a körmöm,egyből ki is vettem a számból az ujjam.Kentem még körömerősítővel is.Ma már nagyon szép erős és egészséges. :DDD

2014. júl. 6. 12:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Van keserű átlátszó körömlakk. Nekem is bevált és a kolléganőm gyerekét is leszoktatta a rágásról. Mert csak az ízére gondolsz és már eszedbe sem jut a szádba tenni az ujjad.
2014. júl. 7. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!