Hogyan nőhet gyorsabban a körmöM? Esetleg hogyan szokhatok le a körömrágásról? Valami tipp? Mitől nő gyorsabban? és hogyan elsz ápoltabb?
Én is rágtam régen, ma már egyáltalán nem csinálom. Szimpla akaraterő kell hozzá, és folyamatosan ébernek kell lenni, néha észre sem veszed, hogy már megint rágcsálod a körmeid.
Ahhoz, hogy erősek legyenek, étkezz egészségesen, sok-sok vitamin, víz. Külsőleg is van sok erősítő kence, nézelődj krémmánián, melyek azok, amelyek a többségnek beváltak!
Én is borzasztóan sokáig rágtam a körmöm! Aztán gimiben már nagyon ciki lett és befestettem körömlakkal. Először persze furán festett, hogy összevissza rágicsált és ki van lakkozva, viszont úgy szerettem, hogy szép színes és minden, hogy nem rágtam többet. Egyszerűen amikor el akartam kezdeni rágni és rápillantottam, megláttam, hogy jéé de szép, és békén hagytam! :D
Sok sikert a leszokáshoz! :DD
Hát a növekedésben és az erősítésben tudok segíteni :)
A citrom,az oliva olaj és a só mind jó a körömnek.
Egy tálba rakj citromlevet(igazi citrom levét kifacsarva) oliva olajat és sót.Keverd össze,és tudom,hogy 1 óra sok,de legalább először próbáld addig benne hagyni a kezedet,amíg tudod.Nekem alapból is erős,hosszú körmöm van,de ez nekem is segített kifehéríteni a körmöm,másrészt meg úgy vettem észre egy darabig nem is tört le egy sem.
Régebben én is rágtam a körmeim!:D
És mivel anya műkörmös mindig veszekedett velem.Majd vett nekem úgynevezett "savanyú körömlakkot" ha akartam rágni a körmöm,egyből ki is vettem a számból az ujjam.Kentem még körömerősítővel is.Ma már nagyon szép erős és egészséges. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!