Nem szedi ki a szőrt az epilátor és már nem bírom! Miért?
Figyelt kérdés
először lassan végighúzom és kiszedi a szőrszálakat, de a felét meg otthagyja és mire nagyjából leszedem egy kicsi részen a fél óra de még mindig marad! a combomon pedig olyan mintha el se kezdem volna! az a baj hogy régi az epilátor vagy én vagyok szerencsétlen és türelmetlen?:02014. júl. 4. 14:24
1/4 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám,hogy a kisebb szőrszálakat nem tépi ki.
Nem tudom miért.
2/4 anonim válasza:
A vékony szálakat egyik epilátor sem szedi ki (az újak sem), hanem eltépi. Nem Te vagy a béna, az epilátorok ilyenek :)
3/4 anonim válasza:
Ócska epilátorra jellemző amit leírtál.
Vegyél egy újabb Braunt, az kiszedi a kicsi, vékony vagy az erős szőrszálakat is gond nélkül.
4/4 anonim válasza:
hiába új és a legdrágább, azt a picike szőrt, ami alig nőtt még csak ki, azt csak a borotva szedi le! vagy a csipesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!