Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok Fiúk ti mit használtato...

Lányok Fiúk ti mit használtatok a pattanás ellen? Ami hatott is. Kort is kérek mellé

Figyelt kérdés
20éves vagyok van rendszeres nemi életem nem vagyok streszes minden este és reggel megmosom az arcom ja és a családban nem volt senki pattanásos volt 1-2 de nem anyi mint nekem segitsetek mit vegyek hogy nekem is szép arcom legyen?
2010. jan. 6. 08:11
 1/5 anonim válasza:
szija én bebét használok és elmulasztja a pattanásokat..nagyon jó... egyik nap mgé van a nap végére már alig látszódnak:D
2010. jan. 6. 08:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Többféle oka lehet. Nekem a Garnier arcradír segít, illetve néha arctonikkal áttörlöm, de nagyon nem mindegy, hogy melyikkel, most ebből a Garnier tűnik jónak. Van már egy csomó kencém, mindegyiktől pattanásos lettem és mitesszeres. Helyesen kell táplálkozni, és napi min. 2 l folyadékot (ásványvíz, zöldtea) kell inni, mert ez is befolyásolja az arcbőrünk kinézetét. A másik meg, elképzelhető, hogy hormonális probléma áll fenn, pcos is okoz ilyeneket, most nekem ez a gyanúm, úgyhogy megyek majd nőgyógyászhoz. (Pattanásos-mitesszeres arcbőr, meg a hátamon is vannak és az államon fekete szőrszálak jelentek meg.:( )

De barátnőmnek pl az volt, hogy ő is nagyon pattanásos volt, mindenféle kencét rákent, amivel csak még jobban kiszárította a bőrét, és még jobban pattis lett. Majd ezeket félretolta, vett !hidratáló arckrémet, és utána már semmi baja nem volt a bőrének.

2010. jan. 6. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
22L vagyok, az előző. :)
2010. jan. 6. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
12/l vagyok, nekem a Tulasi kozmetikumok jönnek be. Bioboltokban lehet venni. Kicsi tégelyben egész olcsón lehet venni pattanás elleni kenőcsöt.
2010. jan. 6. 14:46
 5/5 anonim ***** válasza:

aknesol...nagyon hatásos

16/L

2010. jan. 6. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!