Lányok Fiúk ti mit használtatok a pattanás ellen? Ami hatott is. Kort is kérek mellé
Szia!
Többféle oka lehet. Nekem a Garnier arcradír segít, illetve néha arctonikkal áttörlöm, de nagyon nem mindegy, hogy melyikkel, most ebből a Garnier tűnik jónak. Van már egy csomó kencém, mindegyiktől pattanásos lettem és mitesszeres. Helyesen kell táplálkozni, és napi min. 2 l folyadékot (ásványvíz, zöldtea) kell inni, mert ez is befolyásolja az arcbőrünk kinézetét. A másik meg, elképzelhető, hogy hormonális probléma áll fenn, pcos is okoz ilyeneket, most nekem ez a gyanúm, úgyhogy megyek majd nőgyógyászhoz. (Pattanásos-mitesszeres arcbőr, meg a hátamon is vannak és az államon fekete szőrszálak jelentek meg.:( )
De barátnőmnek pl az volt, hogy ő is nagyon pattanásos volt, mindenféle kencét rákent, amivel csak még jobban kiszárította a bőrét, és még jobban pattis lett. Majd ezeket félretolta, vett !hidratáló arckrémet, és utána már semmi baja nem volt a bőrének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!