Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Göndör hajú lányok, tudnátok...

Göndör hajú lányok, tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, 11 éves koromban göndörödött be a hajam, azóta sem tudtam vele megbarátkozni. Próbálkoztam már mindennel, rendszeresen ápolom, csak vizesen fésülöm, használok hajhabot de a nap végére mindig katasztrófa lesz az egész. A másik problémám, hogy nem tudom mit csináljak, hogy reggelre jól álljon. Ti kiengedett hajjal szoktatok aludni? Megszárítjátok vagy vizesen fekszetek le? Nagyon köszönöm a segítséget :)
2014. júl. 1. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is göndör a hajam, nagyon utálom....jó tanácsot nem nagyon tudok adni mert én még normálisan nem tudtam megcsinálni :/ általában kivasalom. Nyáron pihentetem...azaz nem vasalom, mindenféle pakolást használok pl: oliva olaj, ricinus, kókuszzsír így nem töredezik annyira
2014. júl. 1. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is 17 vagyok ugyanezzel a problémával küzdök. Egy megoldást tudok ajánlani, ami hidd el nekem nem károsította hajam: megmosod utána kiszárítod körkefével, és utána kivasalod szépen részletesen. Nekem így egyenes marad a következő hajmosásomig.

Keratinos hajkiegyenesítés pedig eszedbe se jusson , mert az tényleg tönkre vágja a hajad.

2014. júl. 1. 17:15
 3/5 A kérdező kommentje:
én kipróbáltam a keratinos hajkiegyenesítést és attól nagyon szép és egészséges lett a hajam
2014. júl. 1. 19:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is göndör hajam van, amióta az eszemet tudom. Utáltam, sokáig vasaltam, amivel jól tönkre tettem. Most nagyrészt helyre jött, de egy része nagyon száraz, és azzal nem tudok mit csinálni... Mostanában úgy szoktam hordani, hogy a felső részt (ami száraz) összefonom, és csak az alsót hagyom leengedve, így normálisan néz ki. Amúgy én kiengedett hajjal alszom.

Itt van két videó, amiben frizurákat mutatnak be, amit göndör hajból tudsz elkészíteni:

https://www.youtube.com/watch?v=j6Fjv_h4N64

https://www.youtube.com/watch?v=IowJYsyke6o

Ez pedig egy blog, a blogvezetőnek is göndör haja van, szerintem nagyon szép. :) Egy-két bejegyzésében ad tippeket a göndör hajhoz: [link]

2014. júl. 2. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Körülbelül 1 évvel ezelőtt döntöttem úgy, hogy nem fogom vasalni a hajam. Előtte utáltam, hogy göndör, de mára megszerettem. :)

Megmosom, balzsamot is használok rá, majd pedig argán olajat. Utána kifésülöm, hajhabozok és nyomkodással beledolgozom. Télen diffúzoros hajszárítóval szárítom meg. Nyáron egy régi pólóval (a törölköző anyaga nekem szétzilálja a tincseket) a fejemet lehajtva pár percig "nyomkodom", utána hagyom magától tovább száradni. Esténként én a fejem tetejére gumizom fel lazán, hogy ne feküdjem el.

18/L

2014. júl. 2. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!