Kozmetikushoz, vagy bőrgyógyászhoz menyjek?
Én is bőrgyógyászhoz mennék.
Amúgy, ha a "menyjek"-kel ötös vagy, sürgősen válts iskolát!
Felesleges elmenni bőrgyógyászhoz. Ez ilyen korban természetes. Az mondjuk nem igaz, hogy hegek maradnak, amik nem tűnnek el (micsoda? soha?:D). Kozmetikussal nyomkodtasd ki, és utána kezeld ezentúl.
Tanulj meg helyesen írni, mert mi lesz később. Buta felnőtt lesz belőled!
AZ előttem szólókkal ellentétben, én a kozmetikusról lebeszélnélek!!!!
Én jártam hozzá 19 évesen. Kizárólag fehér miteszereket kellett kezeltetnem (de a homlokom se volt szép). Úgy vélte,hogy akkor majd kinyomkodja az arcomat, az lesz a legjobb kezelési módszer. De én nem engedtem az egész arcomat,CSAK az arcom két oldalát és az államat. Olyan szépen megnyomkodott,hogy mai napig (26 éves vagyok) tele van az arcom két oldala apró HEGEKKEL. Leginkább fénynél látszik. De már mesterséges fénynél is kiszúrom. Sírni tudnék! NAGYON ZAVAR!!!! Ezerszer, sőőőőőt milliószor megbántam,h engedtem magam rábeszélni a kozmetikusra, és az egyik legnagyobb támogatóm ebben anyukám volt. Ő is azt tanácsolta,hogy menjek kozmetikushoz,mert ő majd segít kitisztítani az arcomat....
Jah és mellesleg, a város legjobb kozmetikusához mentem!!! Bazi drága volt már akkor, és mai napig elismert,és ajnározzák...hát akkor nálam nem tudom mit művelt!!!!!!!!!!!!! De már anyukám is mondta,h bánja,hogy rábeszélt...
Amúgy, nekem is volt sok-sok nagy, duzzadt pattanás a homlokomon, szinte ellepte a homlokomat. Azt nem engedtem kinyomkodtatni,SŐT semmi formában hozzá nyúlni a kozmetikusnak. Elmentem dokihoz vele, és ő írt fel fogamzásgátlót, és az levitte.... szóval a kérdésedre a válasz, ha visszatekerném az időt,akkor előbb vinnék fel mesterséges kencéket az arcomra vagy hinnék házi praktikákban, MINT KOZMETIKUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!