Ez mahagóninak számít vagy nem? Én hogy érhetném el ezt a hajszínt, ha most természetes sötétbarna hajam van?
Nem nevezném ezt mahagóninak. A mahagóni vöröses beütésű, de a képeken nincs semmi vöröses.
Én is sötétbarna voltam. ha világosítani szeretnél a hajadon, a barna lehető legvilágosabb árnyalatát vedd meg, vagy pedig egy barnás szőkét (ne félj, szőke úgysem leszel).
Tehát először a világosításra menj rá, utána próbáld megtalálni ezt a színt, bár előre szólok, nehéz lesz.
Tipp: ha sötétbarnát veszel, fekete lesz a hajad, és csak néhány hajmosás után leszel sötétbarna. Ha középbarnát veszel, sötétbarna lesz a hajad.
Nekem most ilyesmi a hajszínem:
Én is természetes sötétbarnára kentem rá, bár tény, az én hajam alapból kopottas volt, nem az a szép, csillogó feketével vetekedő sötétbarna, azért is akartam új színt neki. De a lényeg, hogy házilag is tudsz világosítani, ha türelmes vagy, nem kell feltétlenül leszívnia a fodrásznak. Én három hónapja festem a hajam.
2-es vagyok.
Az a gond, hogy magát a festéket nem találtam még meg, de megkopva pont ilyen, egyáltalán nem csúnya, talán jobban is szeretem, mint frissen festve.
Az első két alkalommal L'Oreal Casting Creme Gloss-szal festettem, az világosított a hajamon (Sötét karamell a szín neve). Frissen festve nem tetszett annyira, nem volt csúnya, de mást vártam, de első mosás után szép lett, és minden egyes mosással egyre szebb színe lett, gyönyörű, napfényben vöröses. :)
Aztán most három hete festettem rá Perfect Mousse-t, kárminvörös nevű színt, hát az borzalmas volt frissen festve, de megkopott, és megint inkább a karamellre hasonlít. Lényegében két festék keveréke van most a hajamon, de összességében simán jó, ha megelégszel a Sötét karamellel, mert kb. már most is az van a hajamon, szerencsére a vörös festék termékcsaládja hamar kopós fajta.
Szóval próbáld ki a karamellt. :)
ez talán fahéj vagy mogyoró barna
festéket nem tudok, függ az alapszíntől is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!