Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon ciki, ha egy nő nem...

Nagyon ciki, ha egy nő nem szőrteleníti a karját?

Figyelt kérdés

2014. jún. 30. 15:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én epilálom. Előtte évekig borotváltam, a végére eljutottam oda, h majdnem naponta kellett. Aztán elkezdtem epilálni... háááát... huuhh.. kínszenvedés volt.. a könnyem folyott. De most, közel fél éves epilálás után elmondhatom, h még az elején (mielőtt elkezdtem borotválni) se volt ilyen vékony,ritka. Az elején készülj rá, nagyon fog fájni. Én pl. a felkarom belső részénél, ill. a könyökhajlatomnál nem tudom leszedni, nem csak azért mert fáj, hanem mert ott pattanások lesznek tőle. De egyébként abszolút megéri. Jah és még annyi, h ne akkor ess neki, amikor fél méteresek a szőrszálaid, hanem mondjuk 3-4 borotvamentes nap után. A pici szálakat könnyebben kihúzza, kevésbé fáj.
2014. júl. 12. 22:15
 12/16 anonim válasza:
22%
Szerintem elég gáz ha egy nőnek szőrös a karja.
2014. aug. 17. 20:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Szőke, viszonylag rövid a szőr a karomom (inkább pihék), nem szőrtelenítem, minek?

A kar szőrtelenítése szerintem fölösleges, elég nekünk a többi területet lekapni, az is elég...

Ha mindenképp le akarod szedni, akkor gyantázd, mert azzal viszonylag hosszú időre megoldódik a probléma.

2014. aug. 17. 21:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

egyáltalán nem ciki

én se szőrtelenítem,mondjuk nekem alig látszik,mivel szőke,de!

borotválni szerintem sem éri meg,hiszen naponta kellene.

egyébként is ,aki szeret elfogad így,nem?

ha meg nagyon zavar akkor talán epilátorral

de szerintem hanyagold :)

2014. aug. 17. 23:48
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ciki. Nekem bőven elég, hogy a lábszáramat, hónaljamat, és olykor a bikinivonalamat szőrtelenítem. Ha szőrteleníteném a karomat, gyantáznám, de a felét le se szedné, meg eltépné, mert olyan pihe, szőke, vékony szőr van rajta. Ráadásul meg is ütne a guta, ha tele lennék szőrbenövéssel, inkább zavarjon egy-két idiótát, hogy megcsillan a fény a szőrszálaimon, minthogy ezzel bajlódjak. Én elférek tőle, a páromat nem zavarja, más meg gondoljon, amit akar :)
2014. aug. 17. 23:54
 16/16 anonim válasza:
12es vagyok le lehet pontozni nyugodtan én a saját véleményemet írtam a kérdésre.Szerintem elég gáz akkor is ha egy nőnek szőrös a karja.Max ha nem akkor sem ;D
2014. aug. 27. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!