Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek hogy a hajam szép...

Mit tegyek hogy a hajam szép fényes legyen?

Figyelt kérdés
hosszú barna hajam van amit hamarosan le fogunk vágatni. nincs fénye és ilyen pici szálak domborulnak ki belőle még ha kifésülöm akkor is és nem szép úgy! Azt szeretném hogy a hajam szép sima legyen és ápoltnak tűnjön. Nem azért én ápolom a hajam mindenféle vitaminos samponunk van és haj fényesítő balzsamunk van de még sem látom hogy bármit is használna.Várom a tanácsokat!

2014. jún. 30. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a festéktől szép fényes, de azt nem ajánlom, mert káros. Próbálj ki minél több cuccot és valamelyik csak beválik, ha szárazabb a hajad, akkor valamilyen hajolajat vegyél, vagy készíts otthon, a net tele van receptekkel.
2014. jún. 30. 15:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Majdnem derékig érő hajam van. Én nem használok speciális vitaminos vagy fényesítő sampont, balzsamot. Sok balzsamot teszek rá, az egész hajamra, kivéve a tövét, szárítás előtt bekenem hajvégápoló olajjal, nemcsak a végét.

Nem vasalom szinte soha. Rendszeresen vágatom a végét, hogy ne legyenek töredezett hajvégeim.

Mást nem teszek és szép fényes.

Gondolom a belső "ápolás" is számít. Egészségesen táplálkozom. Nyilván nem a hajam miatt :) De látszik, hogy a hajam is egészséges, a körmeim is erősek, nem töredeznek.

2014. jún. 30. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez itt [link] csodákat művel.
2014. jún. 30. 15:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat kipróbálom majd! :) :)
2014. júl. 1. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:

pont az előbb másnak is írtam erről a cuccról, ami nekem tökre használt:

[link]

paul mitchell super skinny szérum: fényesít is, meg egyenesít:) hővédő hatása is van, de ha nem vasalod akkor is tök jó:D

15L

2014. júl. 2. 18:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Schauma Cotton Fresh-Gyapotma&Aloe Vera;a nap miatt sokat roncsolódott a hajam,de pár hete használom,és nagyon szép fényes lett tőle:)
2014. júl. 15. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!