Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajtöredezésre mit ajánlotok?...

Hajtöredezésre mit ajánlotok? Olyat amit ilyen rossmanban vagy DM-ben is meg lehet kapni!

Figyelt kérdés
Minden nap vasalom(jó minőség, kerámia lapos, kb130 fokon). Néha lakkozom(viszont akkor sokat fújok) és néha vaxolom. Rendesen 4naponta mosom, balzsamot használok, és vasaláshoz hővédőt, de ennek ellenére törik. Mit kellene használnom? valami pakolás vagy ilyesmi? Milyen fajtát? Mennyiért? Lehetőleg olyan kell amit dm-ben vagy rossmanban meg lehet venni mert fodrászkellékes, vagy jobb hely nincs a városban, de a közelben sem. Netről nem akarom rendelni.
2010. jan. 5. 16:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Én hasznaltam ilyen cuccokat, de el kezdett hullani a hajam, uh és csak egy dolgot tudok mondani: amig vasalod a hajad, addig toredezni is fog. Azt tanacsolom,h vagass a vegebol most 5 centit és mondjuk heti csak egyszer vasald. Gondolj bele, ha egy ruhat minden aldott nap kivasalsz, jol megfakul, meggyengul az anyag és sokkal elobb elszakad. Ez törtenik a hajaddal is.
2010. jan. 5. 16:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudod nekem olyan elég extrém hajam van, ha érted mire gondolok. Rohadt egyenes kell és alapból rohadt hullámos. Amúgy 3 éve vasalom és csak most kezdett el törni...
2010. jan. 5. 16:40
 3/9 A kérdező kommentje:
és eltűnne a hajam háromnegyede ha 5centit vágatnék belőle xDDDD
2010. jan. 5. 16:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Ami eltört eltört.gondold el..a letört körmödet se fogod tudni visszarakni sehogy...le kell vágni.ha levágattad használj rá olivaolajat és már nem fog törni meg én gliss kurokat használok egy típusból száraz töredezett hajra.két hónapja vágattam,de még nem törik!:) de ami eltört eltört OLLÓ
2010. jan. 5. 16:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Konkrétan akkor megkérdezem hogy milyen az a gliss kuros cucc amit használsz :D
2010. jan. 5. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:

[link]

ez az egyik.megjegyzem vagy négyfélét használok ebből a gliss kur termékcsaládból a mire egy 19es van írva.Nézz körül dmben sokmindne van ebből

2010. jan. 5. 16:54
 7/9 anonim ***** válasza:
és az olivaolaj csodát tesz!!!! nemcsak hogy nem törik,de anniyra puha ha pl egy egész este rajtahagyom a hajamon.de van amikor csak fürdés előtt 1-2 órával a hajvégekre kenem.természetes,de mindent ver!
2010. jan. 5. 16:55
 8/9 A kérdező kommentje:

Most komolyan olivaolajat öntsek a hajamra??? xD

bocs de elég viccesen hangzik :D de ha ilyen jó, akkor kipróbálom. elsőre fog változni valamit a hajam?

2010. jan. 5. 16:58
 9/9 anonim ***** válasza:

hát h anem vágatod le azt ami eddig eltört nem fogsz változást látni,mert az a rész ELHALT.ha levágaod,felfrissíted és akkor kezded el alkalmazni akkor siker:)

1. Vágassuk sűrűbben!

A hajszál töredezett végével nincs mit tenni, jobb, ha minél előbb megszabadulunk tőle. Frissítő vágást kérve látogassuk fodrászunkat a megszokottnál sűrűbben.

3. Mosás előtt meleg olajos pakolás

Felmelegített szezám-, olíva-, jojoba-, mandula- vagy búzacsíraolajjal kenjük át a hajszálakat, tekerjünk fejünkre fóliát és törölközőt, tartsuk melegen 30 percig, majd mossunk hajat. A növényi olajok pótolják a haj nedvességét, regenerálják a töredezett hajat

(én nem melegítem fel előtte)

forrás: [link]

2010. jan. 5. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!