Akik nem használnak hajszárítót, annak mennyi idő, amíg magától megszárad a hajuk?
Ez sok mindentől függ...évszak, hőmérséklet, mennyit "mozgok" (ha egy helyben ülök, akkor kb 2-3 óra amíg megszárad, de ha egy kicsit tevékenyebb vagyok, akkor kb fél-2 óra), össze van-e fogva a hajam, stb.
Nekem megéri, ég és föld a hajam minősége, pedig jó drága ionos hajszárítóm van...
Nem használok. Most vágattam le a hátközépig érő hajamat kleopátrára. A régi hajamat este mostam meg, reggelre száraz volt. A mostani hajamat áttörlöm alaposan, kifésülöm és 3 óra alatt szárad meg teljesen.
Nagyon dús, vastagszálú a hajam. Biztosan a tied is.:)
Köszönöm a válaszokat!
Igen, nekem is nagyon dús és vastagszálú hajam van, ráadásul göndör is. Általában nem is tudom kivárni, mire magától megszárad, hanem inkább befejezem hajszárítóval :/
Ahogy olvasom a válaszaitokat, hogy nektek is hosszú órákig tart, amíg megszárad, talán erőt veszek magamon :) Vagy megszárítom napozás közben.
Egyébként nincs hosszú hajam, váll alá ér kb 10-15 centivel.
Az már "hosszú":)) Szerintem este mosd meg és nagyon jól töröld meg. Olyan dörzsölős módszerrel, fésüld ki (bár ha göndör, akkor nem tudom, hogy kell), és aztán reggelre megszárad.
Én akkor szoktam rá, hogy nem szárítom meg, mikor egyetemista lettem, és otthon nem volt hajszárítónk, ha hazamentem hétvégére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!