Szőkésbarnából szőkét néhány napra?
Figyelt kérdés
Sziasztok:)
Csupán egy alkalomra szeretném beszínezni a hajam szőkére (cosplayhez /jelmezhez/ kell). A hajam szőkésbarna - az a fajta, amelyiket seszínű vagy homok jelzőkkel illetünk. (Talán kicsit világosabb, főleg így nyáron.)
Szóval, az lenne a kérdésem, hogy tudok valahol ilyen hajszínezőt venni? Lehetőleg 1-2 mosás után jöjjön ki, és ne roncsolja agyon a hajam.
Egyáltalán befogná a hajam?
Köszi a válaszokat előre is!:D
2014. jún. 28. 01:10
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, szóismétlés.:/
2014. jún. 28. 01:11
2/6 anonim válasza:
Világosítani nem lehet színezőkkel, mivel a világosításhoz a saját hajad színétől kell megszabadulnod. Az meg elég tartós.
4/6 A kérdező kommentje:
Mert drága. Ha meg olcsóbbat veszek, akkor nem tudom úgy felfogni (mert a felének copfban kell lennie), ahogy én akarom.:$
2014. jún. 30. 19:19
5/6 A kérdező kommentje:
Láttam dm-ben világosítókat (azzal is beérném), de azok ha jól emlékszem 26 mosásosak. (Vagy 16?:"D)
2014. jún. 30. 19:24
6/6 anonim válasza:
Nem tudom mi számít neked drágának, de 6000 Ft körül találni olyat, ami neked kell, ha nem alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!