Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajra milyen hatással van,...

A hajra milyen hatással van, mennyire káros az OMBRE festés?

Figyelt kérdés

Világos barna a hajam és az aljét akarom szőkére..hátam közepéig ér a hajam.

Kérlek ne arra válaszoljatok,hogy minek meg hogy csúnya,nem divat mert nem divatkövetésből festetném be,és nem mások véleménye alapján hanem mert nekem és a megkérdezett embereknek tetszene.

Kérdésem:

-mennyire káros a hajra

-Egerben és környékén ki az a fodrász, akit tutira tudtok, hogy szépen megcsinálja?

Köszönöm...(kérlek ne offoljatok)

2014. jún. 26. 23:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Pont annyira káros mint a szőkítés, mivel úgy lesz csak világosabb a hajad. Kiszárítja a hajad, töredezni fog. Fodrászt jól meg kell választani, mert akinek nincs ebben gyakorlata az nem tudja szépen megcsinálni, csak lenőtt haj hatásúra. Mesterfodrászt keress.
2014. jún. 27. 00:31
 2/2 A kérdező kommentje:
A fordász már megvan..mesterfodrász és külön ilyen ombre kurzuson is volt ha minden igaz.egyik ismerősöm ajánlotta.És akkor a hajam hullhat tőle esetleg?sokmidnet halottam már erről,pl hogy nem a hajtöveket festetem úgyhogy hajfullás nem jellemző emg stb.
2014. jún. 27. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!