Szerintetek ciki ha így hordom a hajam?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett ez a viselési forma,de anyu azt mondja,hogy hülyeség,ne hordjam így. Én már láttam olyat,hogy az ünnepségen szinte a feje tetejéből áll ki a copfja a csajnak..Akkor ez ahhoz képest semmi. Szerintetek? Nekem nagyon tetszik,és a hajam is hosszú. [link] vagy [link] 2014. jún. 26. 17:40
11/27 anonim válasza:
csak ha nagyon bájos a pofid is :)
12/27 anonim válasza:
Egek, 6-os!
Mégis mikor máskor hordjon "kislányos" frizurákat, mint amikor ő maga is kislány? Talán 40 évesen kösse két copfba?
Kérdező!
Csak nyugodtan! ;)
13/27 anonim válasza:
Simán hordhatod így, viszont az első képen póthaj is bejátszik, amivel körbe vannak tekerve a copfok.
14/27 A kérdező kommentje:
Utolsó: Tudom :) Köszi a válaszokat!^^
2014. jún. 26. 20:15
15/27 anonim válasza:
13,
biztos vagy te ebben? Nekem saját hajból is "kijön". A körbetekerés után is elég vastag marad a copfom.
16/27 A kérdező kommentje:
De a rózsaszín tincs is lehet póthaj,ki tudja.
2014. jún. 26. 20:23
17/27 anonim válasza:
12: ennyire nehéz a felfogásod? Leírtam, hogy 12-20 között ne (azért egy 14 éves már nagyon nem kislány), valamint 30on túl sem. Tehát akkor mikor? 12 év alatt, amikor ő maga is kislány, illetve 20 és 30 között, amikor már nem nézik tőle kislánynak, de még jól áll.
18/27 anonim válasza:
Szrintem nyugodtan. Én olyan 21 éves koromig kötöttem néha 2 copfba, mostmáőr kicsit gyerekesnek érezném, de a te korodban nyugodtan!
19/27 anonim válasza:
Az emberek kisebb része zakkant animeb**inak, a többi meg szimplán hülyének fog nézni. :D 14 évesen azért már meredek kicsit. Felőlem ugyan úgy hordod a hajad, ahogy akarod, de garantált, hogy jó páran oltogatni fognak miatta, ha az ilyet nem szereted, akkor nem túl jó ötlet. Én a helyedben megtartanám az animeconokra, ott ez még bőven visszafogott is, de civilben azért necces. :D
20/27 anonim válasza:
"12: ennyire nehéz a felfogásod?"
Éppenséggel pont TE vagy a nehéz felfogású, ha nem világos, hogy PONT azért írtam, mert ebben:
"azért egy 14 éves már nagyon nem kislány"
NEM értünk egyet! Egy 14 éves KISLÁNY és PONT. Na pá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!