Hajszínezés SOS?

Figyelt kérdés

lehet hogy túl sötét hajszínezőt(loreal 28 mosásos) vettem

és nem merem felkenni a hajamra..:D

ha esetleg a 20 perc helyett kevesebb ideig hagynám rajta akkor nem lenne olyan sötét? vagy mi történne?

2014. jún. 24. 17:07
 1/7 A kérdező kommentje:
egyébként még sohasem volt festve/színezve
2014. jún. 24. 17:07
 2/7 A kérdező kommentje:
meg félek attól is hogy lenövéscsík lenne
2014. jún. 24. 17:08
 3/7 anonim ***** válasza:
annyira nem értek hozzá. de talán ha először van festve/színezve akkor alapból kicsit világosabbra fogja be
2014. jún. 24. 17:27
 4/7 A kérdező kommentje:

igazából csak amiatt ijedtem be, mert most olvastam-miután megvettem- hogy a sötét festék általában sötétebb eredményt ad mint a képen látszik

lehet hogy megpróbálom azért szörnyen elrontani nem fogom tudni, végül is semmi extra színt nem választottam :D

2014. jún. 24. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Általában sötétebb lesz, ez tény. És azzal is számolj hogy ez a hajszínező ugyanolyan tartós mint egy festék.
2014. jún. 24. 19:50
 6/7 A kérdező kommentje:
azért köszönöm a válaszokat:)
2014. jún. 24. 20:05
 7/7 A kérdező kommentje:

végül befestettem csak kevesebb hajszínkrémet raktam a hajszínerősítőbe

meg a hajamat kétfelé osztottam az alsó részt bőségesen befestettem, a felsőt pedig enyhébben

és így tökéletes lett:D

amitől legjobban féltem -fekete haj- nem következett be :D

fakó sötétbarna hajamból most egységes szép sötétbarna, enyhe feketés beütésű lett:D

2014. jún. 24. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!