Mi a velemenyed a hajamrol?
2014. jún. 24. 08:29
11/37 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
Annak aki azt szereti ha a hajanak fazonja van,nem csak log,akkor valoban alaktalannak tunhet.
Nekem termesztesen pont igy tetszik:-)
2014. jún. 24. 12:48
12/37 anonim válasza:
nagyon szép :) tetszik, hogy alul sötétebb szőke
13/37 anonim válasza:
Nagyon látszik hogy festett, nekem nem tetszik és tényleg elég alaktalan
14/37 anonim válasza:
Nekem nem tűnik ápoltnak a vége és nagyon unalmas, de ha neked így tetszik az a lényeg. A hosszúságát viszont én is irigylem :)
15/37 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép. Gratulálok!
16/37 A kérdező kommentje:
Lehet a kep a csaloka,de ha valamelyik ismerosom megtudja hogy ez nem az eredi szine a hajamnak,nagyon meglepodik.Eloben annyira termeszetesnek hat.
Termeszetesen megy mindenkinek a zold kezecske.
2014. jún. 24. 18:21
17/37 anonim válasza:
"Nagyon látszik hogy festett"
???? én, a nagy szőkemániás, meg enm mondtam volna...ez full hamvas-szőke, nem sárgás sehol, nagyon szép!
18/37 anonim válasza:
Tényleg nagyon unalmas, de amúgy szép.
19/37 Tina Styles válasza:
Szerintem a vége meg van törve, szóval pizit vágass ki belőle mielőtt tovább növelnéd:) De amúúgy nagyon szép:D Igaz, hogy tényleg alaktalan de ha elölről egy tincset hátratűzöl, akkor szerintem egész jól fog kinézni ;)
20/37 A kérdező kommentje:
"Unalmas=nem tetszik (az en olvastomban),de szep":-)
2014. jún. 27. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!