Dove vagy Nivea?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 21:47
2/8 anonim válasza:
Ha muszáj ebből a kettőből választani, nivea.
4/8 anonim válasza:
Nivea!
Bár nem sok Dove-ot próbáltam, konkrétan az Expressz hajpakolást meg az ugyanilyen balzsamot, de nagy csalódás volt mindkettő, pedig krémmánián nagyon dicsérték, a Nivea Diamon Gloss balzsam hiper szuper és a color perfectiont próbáltam még, az is nagyon jó. Hajhabot nagyon szeretem, tusfürdői isteniek, testápoló szintén. A Dove-ból amivel eddig teljesen meg voltam elégedve az a Summer Glow önbarnító testápoló, az tényleg nagyon jó, illetve a tusfürdők is jók, de a Nivea számomra jobb.
5/8 anonim válasza:
Testápolóból Nivea, samponból Nivea, balzsamból Dove, dezodorból Dove, kézkrémből is Dove, tusfürdőből mindegyik jó. Nehéz kérdés. :D De mivel arcápolókból a Nivea szerintem nagyon rossz, ezért kicsit inkább a Dove felé húzok.
6/8 anonim válasza:
Kinek mi válik be. Nekem egyértelműen a Dove vált be.
7/8 anonim válasza:
Télen a nivea :) dezodorba nivea vagy dove. Mindkettő ott van a polcon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!