Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy lehet halványítani a...

Hogy lehet halványítani a szeplőket?

Figyelt kérdés
Múltkor olvastam itt valamilyen gélről, de nem találom már a kérdést.. :S
2010. jan. 4. 15:13
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
Na az ilyet utálom!Nekem is van és imádom ha kisüt a nap,hogy mások is lássák!Minek eltüntetni???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-???-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-vvvv
2010. jan. 4. 15:24
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Nekem is tetszik a szeplő. De ha ennyire zavar, esetleg alapozd le?
2010. jan. 4. 15:32
 3/10 A kérdező kommentje:

Első: te normális vagy? Gondolhatnád, hogy utálom őket, nagyon sok van, és majdnem fekete. 10 éves vagy? Azok szoktak ilyen sok valamit írni..

2.: Igen, minden egyes nap alapozót használok, 14 évesen. Már kezdem unni.

Ezért tettem fel ezt a kérdést.

Valaki, aki esetleg tudna segíteni?... Csak olyan válaszoljon, köszönöm.

2010. jan. 4. 15:40
 4/10 A kérdező kommentje:

Előző kérdésemhez írtam:

"Akiknek nincs, azt állítják, hogy milyen szexi, szép..

Az én kérdésemre is írtak ilyet..

De ha látnátok.. Az egész arcom sötét szeplős, főleg a szemem alatt és a szám körül. Bármit megtennék, hogy eltűnjenek..

Nem tudjátok, milyen rossz, hogy régen 1-2 ember csúfolt miatta, és azóta naponta alapozózom az arcomat.. "

2010. jan. 4. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:

Én mintha azt olvastam volna hogy a citromlé világosít...de lehet tévedek. =/

Találtam valamit a neten :

"Savanyú gyümölcslevet hintőporral keverj pépes állagúra, és pakolásként vidd fel az arcra az érintett bőrfelületre. Mintegy negyed órán át hagyd rajta, majd langyos vízzel mosd le.

Fehérít a keményítőből és lisztből készült vizes keverék is. Ezt is pakolásként alkalmazhatod, de negyed óránál tovább ne hagyd az arcon. Ha szükséges, a pakolás után bőrtápláló krémmel is kend be arcodat.

Régi arcfehérítő és szeplőtlenítőszer az uborkaszelet, melyet azonban csak gondosan megtisztított, bekrémezett bőrre rakj. Az uborkaszeletekkel beborított arcot vászonkendővel takard le. Negyed óra-húsz perc elteltével a szeleteket vedd le, s egy kissé masszírozd meg az arcbőrt.

Kevesen tudják, hogy szeplőtlenítésre a hóvirág szirmai is alkalmasak, ehhez azonban sajnos viszonylag sokat (2-3 maroknyi szirmot) kell gyűjtenünk ebből a szép tavasz eleji virágból.

Mivel a virág védett, ezért csak akkor tedd meg, ha saját kertedben nő egy egész sereg!

Az összegyűjtött szirmokat locsold meg 2 nagyobb citrom levével, jól rázd össze, de ne nyomkodd. Majd ezt a masszát tedd lehetőleg vászonzacskóba, s akaszd szobahőmérsékletű helyre. Három napig hagyd ott, aztán facsard ki, s szűrd át a tartalmát gézen. Sötét üvegben, hűvös helyen akár 2 hétig is tárolható. Ezután minden este amíg van belőle vigyél fel a bőrre a kivonatból, s apró, masszírozó mozdulatokkal dörzsöld be."

Remélem segítettem, sok sikert a szeplőhalványításhoz =D(jajj pedig én hogy szeretnék a világos szőke hajamhoz és világoskék szememhez...olyan jól állna xD)

2010. jan. 4. 15:49
 6/10 A kérdező kommentje:

Hidd el nekem nem áll jól, sötétíti a bőrömet, majdnem olyan vagyok, mint egy cigány...

Köszi a tippet, olvasgattam még kérdéseket, találtam kövirózsa krémet, meg ilyen citromos dolgokat (már kipróbáltam, de szétmarta az arcomat.. :S)

2010. jan. 4. 15:56
 7/10 anonim ***** válasza:

sztem az ephelis zselére gondolsz...

[link]

remélem tudtam segíteni:D

2010. jan. 4. 16:10
 8/10 A kérdező kommentje:
Igggeeen, ez az! :) Juj nagyon szépen köszönöm! :) Hogy kell kiejteni..?:D :$
2010. jan. 4. 16:20
 9/10 anonim ***** válasza:

citromlével kenegesd az arcod.majd mosd le.

halványitja

2010. jan. 4. 18:14
 10/10 A kérdező kommentje:

Írtam már, hogy az kimarta, az egész arcom tiszta sebes lett, azóta folyamatosan kenegetem...

De azért köszi

2010. jan. 4. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!