A vastagabb vagy a vékonyabb szemöldöktől tűnhet nagyobbnak a szemem?
Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 10:08
1/3 A kérdező kommentje:
ha valakinek esetleg kell
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..
2014. jún. 23. 11:33
2/3 anonim válasza:
Nekem formásra szedett, sötét, és vastag szemöldököm van, olyan, mint Lily Collinsnak, csak nem annyira bozontos, hanem rendezett. Egy kicsit talán vastagabb az enyém, mint az övé, és szerintem nagyobbítja a szemem. Legalábbis ha egy csoportképet nézek, amin rajta vagyok sokkal nagyobbnak tűnnek a szemeim, mint másoknak. Amúgy a szemöldök hosszán is múlik, ha hosszabb, akkor nagyobbítja a szemet. Unokatesómnak kb akkora szeme van, mint nekem, de fele olyan vastag és széles szemöldöke, és nagyon kicsinek tűnik miatta a szeme.
3/3 anonim válasza:
Arcforma befolyásolja a szép íves szemöldök nagyítja a szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!