Valakinek van valami jó hajnővesztő házi tippje?
Készítést pontosan, hatóság, vélemény.
Előre is köszönöm válaszotokat!
www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=hajn%F5veszt%E9s&kategoria=6&sbmt=Keress%21
Nehéz lett volna?
Néztem még ilyn oldalakat, csak gondoltam, hogy esetleg tudtok más öteleteket is :)
Ha valakinek van még tippje szívesen várom válaszotokat.
Eddigi válaszoloknak válaszát, köszönöm. :)
Ricinus olajtól kihullik rengeteg hajszál, ezért nőnek utána a babahajak... nem azért mert jó bármire is.
Olajakat csak hajhosszra, hajvégekre szabad kenni. És 1 óránál tovább felesleges fent hagyni. Legjobb hajápoló a finomítatlan kókuszolaj.
Hajnövesztő szer nem létezik, olajokkal ápold a végét hogy ne törjön. Ne vasald meg hasonlók. Így hamar megnő majd.
Én használtam ricit, nem vettem észre, hogy jobban hullott volna a hajam, de több babahajam lett így is. Szerintem egyéntől is függ, hogy hullik-e tőle, illetve .gondolom legalábbis- ha valaki órákig, esetleg éjszakán át hagyja pállni a fején, attól kezd hullani, mert a fejbőr nem kap levegőt. Fél óra, maximum egy óra untig elég.
A rendszeres fejbőrmasszás is jó, serkenti a fejbőr vérkeringését.
De a legfontosabb a belső táplálás: rengeteg víz, gyümölcs, zöldség, szóval egészséges táplálkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!