Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan növesszem le a hajam?

Hogyan növesszem le a hajam?

Figyelt kérdés
Festett fekete volt, kopott kicsit, most vöröses sötétbarna. Hagyjam, csak úgy, simán lenőni, vagy fessem a tövét mindig egyel világosabbra, amíg meg nem közelítem az eredeti hajszínemet?
2014. jún. 22. 10:15
 1/6 anonim válasza:

Én anno melíroztattam a sötétszőke hajam, és ugye az elég csúnya ha lenő, ezért hajszínezővel festettem be. Sikerült úgy lenövesztenem, hogy semmi nem látszott belőle, sőt természetesnek hatott. Ezt tanácsolom neked is. Olyan festéket próbálj meg keresni ami az eredeti hajszíned...

[link]

2014. jún. 22. 10:40
 2/6 anonim válasza:
*ami olyan mint az eredeti hajszíned volt :)
2014. jún. 22. 10:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak ahhoz a festett hajamat le kell szívni, majd befesteni.. mert középszőke vagyok eredetileg. Nem tenné tönkre a hajam? Tudom, hogy az lenne a leggyorsabb, legszebb, legegyszerűbb, de sajnos a legkárosabb is.
2014. jún. 22. 10:45
 4/6 anonim válasza:
Uha.. hát az semmiképp nem tesz jót ha leszívatod az egészet.. talán az a legrosszabb amit a hajaddal tehetsz. Nyáron napsütéstől kicsit fakul/világosodik, egy barna színezővel megpróbálkoznék a helyedben. Én sötétszőkére való színezőt vettem, és az elején mondhatni sötétbarna volt, és utána világosodott fokozatosan. Remélem tudtam segíteni:)
2014. jún. 22. 10:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát igen, a napsütéstől ki is fakult sötét vöröses barnára a festett fekete hajam :) Csak hát nem tudom hogyan tovább. Megnéztem egyébként, a 801-es hasonlít az eredeti hajszínemre, csak ugye le kellene szivatni, hogy rákenhessem... Szőkítés nélkül csak a lenövesztés marad. Vagy az 1cm-esre vágás, mert akkora a lenövésem :D
2014. jún. 22. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Növeszd le simán. Sokan járnak "foltos" hajjal. Nem gáz.
2014. jún. 22. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!