Ha kiszívták a nyakamat azt hogyan tudom eltüntetni? Van esetleg valami mód, hogy gyorsabban eltűnjön?
Figyelt kérdés
2014. jún. 22. 09:32
1/5 Deliverance válasza:
Hát sajnos ezt nem tudod siettetni. Tegyél rá korrektort meg alapozót.
2/5 anonim válasza:
Nekem kisebb foltokra (igaz nem kiszívás) segíteni szokott a vietnámi balzsam. Amúgy nappalra fedd el korrektorral :)
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon lehet gyorsítani, hiszen konkrétan egy véraláfutás. Alapozóval és korrektorral jól el tudod takarni. Ha lilás, akkor tegyél rá egy kis piros rúzst, mert a pirosat könnyebb eltakarni, de a sötét, lilás-feketéset a narancs árnyalat üti. A pirosat meg a zöld, ezért lehet annyi zöld korrektort kapni. A végén persze mindenre mehet a bőrszín, de sokkal könnyebb, ha játszol a színekkel egy picit.
5/5 anonim válasza:
én azthallottam, ha fésüvel simogatod az gyorsítja az elmúlását, bár nem hiszem, hogy hatalmas változást jelentene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!