Lányok! Nektek mennyire számít, hogy egy fiunak divatos haja legyen?
Figyelt kérdés
Ugye most mindenkinek ez a oldalt nullás, vagy nagyon kicsi haj, felül meg égnek álló, vagy oldalra nyalt haja van. Nekem eddig olyan hajam volt hogy oldalt nagyobb mint a mostani divat, felül meg kicsit borzoltabb össze-visszs álló (olyasmi mint Robert Pattinsonnak az alkonyatban. Nem vagyok alkonyat rajongo csak ez jutott eszembe:)) Sokan mondták hogy nyirassam le mert ódivatú, le is nyírattam egyszer, de olyan hülyén néztem ki szerintem hogy az hihetetlen... Most megint Pattinsonos van. Szóval zavar titeket hogy ilyen ódivatú, maradi egy fiú?2014. jún. 21. 10:36
1/6 anonim válasza:
Én imádom Pattinson haját, tehát szerintem jól néz ki, de igazából az összhatás számít és hogy jól érezd magad a bőrödben :)
2/6 anonim válasza:
Szerintem nagyon béna az ecsetfej, sokkal jobb az, ami neked van. Ez nem maradiság, nem is áll jól mindenkinek. Sőt, a legtöbben elég idiótán néznek ki vele.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat:) Akkor nem érdekel a haverok véleménye marad a bozontom :))
2014. jún. 21. 11:28
4/6 anonim válasza:
Nem, számomra kifejezetten taszító az ecsethaj..
5/6 anonim válasza:
Nem a divatot kell követni, hanem olyan hajat vágatni ami jól áll. Az ecsethaj szinte senkinek nem áll jól.
6/6 anonim válasza:
Osztom az előzőek véleményét, ez a mai hajdivat egyáltalán nem előnyös a férfiaknak (sőt, szerintem még csak nem is férfias). Maradjon a régi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!