Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajcsavaró kellene...

Milyen hajcsavaró kellene ahhoz h megtudjam csinálni ezt a hajat?

Figyelt kérdés
Lady Gaga Bad Romance klipjjében van egy rész 01.03nál kezd mikor áll a tükör előtt fekete cuccban hullámos hajjal... milyen hajcsavaróval tudnék én is ilyen hajat csin? Mert használtam már vagy ezerféle hajcsavarót de am látom h itt vmi nagy hajcsavaró kéne mert nem nagyon göndör inkább hullámos... szal ha vkinek volt már ilyen haja vagy csak tudja h h lehetne ilyen írja már meg h milyen hajcsavaróval csin a nevét vagy h hol vette vagy ha tud linket küldjön már róla pls :) Köszike
2010. jan. 3. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:

hajsütővas vagyis ez éppen hogy hullámos hát nem is tudom

40 mm sütövas és úgy használd hogy nem fogasd le a "nyelvével" hanem csak tekerd rá és fogd le a hajad végét az ujjaiddal.

2010. jan. 4. 00:52
 2/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok

http://www.youtube.com/watch?v=X3iW1J4E7R8&feature=related

így használjad a nagy átmérőjű hajsütővasat

2010. jan. 4. 00:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez az én véleményem, nemtudom be fog e jönne, de én így csinálnám.

Fújj a hajadra hajfixálót, várj egy kicsit és tekerd fel, csattal fogasd fel. Kb 15-20 perc múlva bontsd ki. Lehet, hogy bejön!:D

2010. jan. 7. 22:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. jan. 9. 19:47
 5/6 buballa válasza:
Szia, én most kaptam karácsonyra igen jó hajcsavarókat, bár nem tudom csavaróknak nevezzem e, vagy inkább valami spirálhoz hasonlítsam. Curlformers a neve.Mivel majd fél méter hosszú a hajam akkor az extra hosszú és széleset kaptam, és egész nagy loknikat csinál, de gondolom, van nekik más méretben is. Találtam rá webshopot is: haireffeect.hu.
2011. jan. 21. 13:17
 6/6 buballa válasza:
aha, elítram haireffect.eu
2011. jan. 21. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!