Szálkás, szálló hajat mivel lehet sima felületűvé varázsolni?
Figyelt kérdés
A hajam vége nem töredezik, ápolom az egészet balzsammal és pakolásokkal, viszont hajmosás után az egész hajam hossza "szálkás". Valami olyasmit mondtak, hogy "utánnövős" hajam van, konkrétan nem tudom, hogy ilyen létezik-e, de az a lényeg, hogy mindenütt tele van rövidebb kiálló kis hajszálakkal. Olyan lesz a fejem tőle, mint egy oroszlánsörény :D Nem lehet valamivel ezeket a szálakat lesimítani, hogy olyan szép legyen az egész? Nem vasalom a hajam, nem használok hajszárítót, és egyenes hajam van. Köszönöm a válaszokat előre is!2014. jún. 20. 20:13
1/4 anonim válasza:
kontykefével próbáld, fodrász szaküzletekben lehet kapni
2/4 anonim válasza:
Hogy használod a balzsamot? Utána mosol még egyszer hajat vagy sima vízzel leoblíted?
3/4 A kérdező kommentje:
A balzsamot mindig simán vízzel leöblítem. És csak a hajam végére szoktam tenni, különben bezsírosítja.
2014. jún. 21. 09:56
4/4 anonim válasza:
Próbáld meg úgy használni a balzsamot, hogy csak a fejed tetejét ne érje, tehát 5 centi maradjon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!