Miért mondják annyian, hogy a kozmetikusnál belehet szerezni Ilcsi termékeket?
Azért mondják, mert kereskedelmi forgalomban nem kapható, csak azoktól a kozmetikusoktól, akik ezzel dolgoznak. Mégpedig azért, mert nem arra van kitalálva, hogy otthon kezelgesd magad vele, hanem arra, hogy a kozmetikus csinálja, aki ért hozzá, látja, hogy a te bőrödnek mire van szüksége.
Látni szoktam itt-ott vaterán, hirdetési oldalakon is egyébként, de boltban nem.
Szerintem senki nem állította, hogy bármelyik kozmetikusnál találsz. De elég sokuk csak egy bizonyos márkával foglalkozik, ezt használja a kezelések során is, és ezeket általában máshol be sem lehet szerezni. Ilyen az Ilcsi is. A linket már megkaptad, ott találsz kozmetikust.
Az pedig jobb helyeken hozzátartozik a kezeléshez, hogy az utókezelésről, otthoni ápolásról is szó esik, szóval foglalkoznak vele - és persze a jutalék miatt is megéri nekik. :D
Köszönöm szépen a válaszokat!Ment a zöld kéz:)
Azért Szolnok nem olyan kicsi mint amilyenre én gondoltam:)
Kisvárosokra gondoltam amik még nem tartoznak a faluk közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!