Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok ajánlani nekem hajfesté...

Tudtok ajánlani nekem hajfestéket amivel ehez hasonló színt érhetek el?

Figyelt kérdés

[link]

A hajam most barnás-szőkés szalmaszínű, semmilyen...

Szeretnék ilyesmi vöröset, talán még a kicsit barnásabb illetve esetleg a sötétebb jöhetne szóba

Az sem utolsó szempont,hogy mennyire egyszerű használni.

2014. jún. 18. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:

nyehe :3 [link]

Majd, ha befestetted küldenél nekem egy előtte-utána képet? elég ha csak a hajad látszik, nagyon kíváncsi vagyok, én is festeném, csak nem tudom elképzelni, hogy hogy nézne ki. Nagyon megköszönném :3

2014. jún. 18. 18:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi! De elfelejtettem odaírni hogy főként a tapasztalatok érdekelnének!

De ha befestem mindenképp elküldöm :)

2014. jún. 18. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Rendben, köszönöm szépen!

Anyukámnak volt vörös haja, de neki ennél világosabb volt. Viszont megkérdeztem egy ismerősömet, ő ezt ajánlotta: [link] ( mutatnék képet az ismerős hajáról, de már barna lett, viszont aztmondta, hogy neki nagyon bevált :D és ha talál képet,küldök)

2014. jún. 18. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezek szerint annyira nem gondolkodok rosszul! Pont ma nézegettem, de csak nem mertem megvenni.... Na majd ha a doki is rábólint :D
2014. jún. 18. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!