Szeretnék hidratáló arckrémet, de nagyon problémás a bőröm, mit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
25 éves nő vagyok. A T vonalban inkább zsíros az arcbőröm, viszont az arcom száraz, ráadásul ekcémás. Az ekcémát kezelem krémmel, a probléma csak az, hogy amit eddig próbáltam 1-2 arckrém, sajnos viszkettem tőlük. Pedig csak érzékeny bőrre valót vettem (legutóbb a Nivea aqua effekt rózsaszínját). Tudnátok ajánlani valamit ilyen bőrtípusra? Fontos volna, hogy legyen benne fényvédő is.2014. jún. 17. 13:21
1/2 anonim válasza:
Szia! Én 27 vagyok, hasonló gondokkal, annyi a különbség, hogy én a nem megfelelő krémtől tele leszek pattanással. 2 dolog vált be. Az egyik a BB krém. Lehelet vékonyan. Ebben van fényvédő. Ez nappalra, aztán este alapos arcmosás szappannal, meleg vízzel, tonik. És lefekvés előtt egy gyógyszertárban kikevert krém. Legutóbb nem volt receptköteles, csak elmondtam,mit szeretnék, kikeverték, és egy nagy tégelyben 500ft volt. Ez utóbbira nem reagált sehogy a bőröm, csak érezhetően puha lett, de semmi allergia.
2/2 A kérdező kommentje:
Gyógyszertári ápolót én is használok. Van valami jó kis latin neve, de magyarul tejkrémnek hívják. Tulajdonképpen testápoló, csak nincsen benne fényvédő meg hasonló. Éppen ezért szeretnék nappalra mást, mert így a nyáron úgy gondolom nem ártana fényvédő az arcra. BB krémből mégis milyet ajánlasz? Garnier?
2014. jún. 17. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!