5 nap elegendő idő két hajfestés között?
Figyelt kérdés
4 napja festettem be a sötétszőke hajamat egy kicsit világosabb szőkére,de inkább sárga lett.. Nagyon csúnya,ki se teszem a lábam így a házból..Nagy baj lenne,ha holnap befesteném a hajamat barnára?2014. jún. 16. 15:03
1/5 anonim válasza:
Ha ilyen drasztikus színváltást akarsz, akkor én javasolnám inkább a színezőt. Az, amelyik 5-10 mosással kijön, abban semmi káros anyag nincsen, nem roncsolja a hajat. A szőkét pedig szépen befogja az összes árnyalat. Vegyél fodrászkellékesben, én a Joanna multi effect-et tudom ajánlani.
2/5 anonim válasza:
Én volt hogy egy nap 3szor festettem, és kétszer szőkítettem, mert nem tetszett a szín, de nem lett semmi baja a hajamnak tőle.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg nemsokára befestem.
2014. jún. 16. 19:28
4/5 anonim válasza:
Szia lett valami baja a hajadnak? nem esett le vagy hullott ki? nekem aranyszőkés karamell szinű a hajam és most ilyen platina lett de sárga és ronda és nem áll jól, szóval ha várok 5 napot és úgy festem barnára lesz valami baja? Soha nem volt még teljesen festve csak most. Köszi
5/5 A kérdező kommentje:
Szia! Semmi baja nem lett a hajamnak!
2015. febr. 7. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!