Mit tegyek, hogy esténként ne kaparjam ki magam?
Figyelt kérdés
Félálomban szoktam kikaparni a lábam,szóval nem igazán emlékszem.Most is sebes a lábam,nem hiányzik még több.Ráadásul a hegek is ott maradtak.Reggel a körmömet nagyon levágtam és picit fáj.Nos...van valami tippetek?Nagyon megköszönném.2014. jún. 16. 11:23
1/9 anonim válasza:
Első körben jó lenne tudni, hogy mi a vakarózás/viszketés oka, és azt kéne orvosolni.
(hidratált a bőröd? Nem vagy érzékeny tusfürdődre, testápolód valamelyik összetevőjére? Iszol eleget? Eszel rendesen? Nincs valami betegséged? )
2/9 anonim válasza:
A kisbabák kezére kesztyűt vagy zoknit húznak, hogy ne karmolják össze magukat. Ha más nem segít, vesd be ezt a trükköt! ;)
3/9 A kérdező kommentje:
1# Nem tudok róla,de szerintem egészséges vagyok.Mindenesetre köszönöm a válaszát.
2# Én is erre gondoltam! :D De szerintem úgy is kitudnám kaparni a bőröm... :/
2014. jún. 16. 11:47
4/9 anonim válasza:
Ha azért kaparod ki mert viszket a bőröd akkor valószínűleg száraz, használj jó fajta testápolót, lefekvés előtt is és napközbe, reggel is.
5/9 A kérdező kommentje:
Száraz?Nem is tudom...ha az arcom zsíros,akkor miért lenne a lábam száraz?Egyébként szoktam használni testápolót. :) Amúgy azt elfelejtettem írni,hogy szúnyogcsípések is vannak rajtam...de mégsem azok a sebesek,hanem az ,,érintetlen'' területek.
2014. jún. 16. 12:16
6/9 anonim válasza:
Használj zsírosabb testápolót vízhiányos a bőröd.
7/9 A kérdező kommentje:
Rendben,megpróbálom.
2014. jún. 16. 20:07
8/9 anonim válasza:
vizes bőrbe kenj egy kevés SZŰZ kókusz/olívaolajat, nekem bevált, a klóros uszodavíz marta szét..
9/9 A kérdező kommentje:
Megint előjött a viszketés és hiába van rajtam kesztyű,akkor is kitudom magam vakarni! :/ Pedig már kezdtek elmúlni a sebhelyeim! Mi lesz nyáron?!
2015. máj. 7. 05:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!