Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pénisz borotválása után,...

Pénisz borotválása után, mivel tudom megoldani azt hogy ne pattogjon ki?

Figyelt kérdés
Gondoltam arcszeszre, de lehet hogy rosszul döntenék :S szóval mivel kenjem be, hogy ne pattogjon ki?

2014. jún. 15. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért borotválnád le a péniszed?
2014. jún. 15. 13:27
 2/5 A kérdező kommentje:
mert szőrösödik mint mindenkinek, és zavar -.- engem legalábbis
2014. jún. 15. 13:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Fertőtlenítsd le és kend be nyugtató krémmel pl. aloe verással.
2014. jún. 15. 14:32
 4/5 anonim válasza:

Két dolgot kell szem előtt tartanod ilyenkor.

Az első a technika, ahogy borotválkozol: A szőr növési irányába húzd a borotvát! Így nem lesz nagy az irritáció, vagy a szőrbenövések száma. Az igaz, hogy kicsit továbbtart, de abszolút megéri.

A második a valamilyen testápoló, bőrnyugtató. Én ajánlom az aftershave-et, ha már erre találták ki, vagy bármilyen más alkoholos cuccot. De, ha az alkohol kiszárítja nagyon a bőröd és azt nem szereted, akkor az Aloe Verás készítményt. Annyira nem értek hozzá, de ha megkérdezel egy kozmetikust, hogy borotválkozás után mivel tudnád bekenni, akkor fog adni tippeket, vagy meg is veheted nála. Nekik ez nem ciki kérdés, mert ez a munkájuk, bátorság!

2014. jún. 16. 13:51
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2014. jún. 16. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!