Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől nő gyorsabban a hajam?

Mitől nő gyorsabban a hajam?

Figyelt kérdés
Még fiatal vagyok,póthaj szóba sem jöhet!A mindenféle hajnövesztő dolgokra sem vagyok vevő.Olyan tanácsokat szeretnék kérni,hogy ott hon olcsón,vagy esetleg ingyen.Mit próbáljak ki hogy gyorsabban nőjön,a jelenleg rövid hajam.Előre köszönöm a vàlaszokat!
2014. jún. 15. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mit szeretnél hallani? Mondjunk hajnövesztő dolgokat, de a hajnövesztő dolgokra nem vagy vevő.. ??

A ricinusolaj viszonylag olcsó, keverj hozzá oliva olajat és egy tojás sárgáját, kend fel a hajadra, tekerd fóliába, vegyél rá egy sapkát, hagyd fönt pár órán keresztül, majd mosd ki alaposan samponnal.

Igyál zöld teát, ginseng teát, kávét - bár nekem a hajamra semmi hatása, esetleg öblítsd át vele a hajad, hagyd rajta pár percig, majd öblítsd ki belőle.

Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, egy kevés olajos magvat, étkezz változatosan, hogy elegendő vitamint és ásványi anyagot vigyél a szervezetedbe.

Ne vasald, göndörítsd a hajad, ha mégis, használj hővédőt. Ne fésülgesd vizesen.

2014. jún. 15. 13:24
 2/4 anonim ***** válasza:
A fejmasszázs ingyen van, napi egyszer alkalmazd.
2014. jún. 15. 13:25
 3/4 anonim válasza:
Sok ídő! Ne stresszeld magad ezzel csak hagyd h nöljön és ne vágasd és ha teheted kösd mindig össze hisz így nem gubancolodik és van egy olyan terápia h összekötöt hajjal de nem nagyon szorossan van egy hónapig a hajad és csak addig enged ki míg fésülőd alugy bekötött hajjal és így 1 cm helyet 3-4 cm is nőhet havonta jja és amiket az előzők mondtak remélem tudtam segíteni és én is jelenleg növesztem de nekem mellig érő hajam van és nekem a cél a fenékig érő vagyis malydnem egy cipőbe vagyunk:)
2014. jún. 15. 18:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2014. jún. 16. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!