Megmondjátok utólag a fodrásznak, ha nem tetszik a végeredmény? Ha igen mit szokott szólni?
8-asom,köszönöm! Én is elégedett voltam eddig bármikor hozzá merészeltem nyúlni a hajamhoz.Mert ehhez azért kell némi bátorság és csak elöl mertem.Viszont most olló híján vagyok,kiment az éle annak,amivel eddig igazítottam.De beszerzek nem gond.Linkelhetsz pár videót.Én egyszer találtam,bár ezek többsége angol című,így kicsit meg vagyok lőve,mert magyarul el tudom magyarázni,de angolul pláne röviden nem.
Kedves 9! A vicc az egészben,hogy SEMMI extrém. De tapasztalatom szerint a hosszú hajjal nem tudnak bánni,pedig csak sima fazon szeretnék,hogy álljon is valahogy,ne csak úgy lógjon derékig.
10-es értesz.
Olyan ötleteket szívesen fogadok,milyen kozmetikumot szerezzek be,hogy jó sokáig elkerülhessem a fodrászokat!? Most ezeket a haj újraépítő szereket nézegetem.Vennék mondjuk Joico-t,vagy ilyesmit,amivel megtarthatom egészségesen a hajvégekig a hajam állapotát.Hajnövekedés serkentő is jöhet,mert 5 cm helyett 25-öt vágott a végéből és nem azért,mert szükség lett volna rá.
Mindenkinek köszi!
Én már feladtam, hogy bármilyen fazont is vágassak fodrásszal a hajamból, rengeteg rossz tapasztalatom van.
Én ezt úgy oldottam meg, hogy itthon levágom egyenesre, és reggelente meg valami egyszerű frizurát készítek. (pl fonás, konty)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!