Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megmondjátok utólag a fodrászn...

Megmondjátok utólag a fodrásznak, ha nem tetszik a végeredmény? Ha igen mit szokott szólni?

Figyelt kérdés
Nincs szerencsém a fodrászokkal,már többször megfogadtam,hogy többet nem megyek,de azért ezt mégsem lehet.Most azt hittem végre rátaláltam egy jónak mondhatóra,illetve olyanra,aki meg tudja csinálni az elképzelésemet.Rá kellett jönnöm,mégsem.Tegnap voltam,akkor tetszett,de aztán itthon tünetesebben átvizsgálja az ember és a látszat csalt,ez így nem jó,nem az,amit kértem/elképzeltem.Megbeszéltük megint,hogy fél év múlva mehetek újra,de már ide sem szeretnék többet.Ilyenkor mit illik,vagy mit nem?Szerintem az se jó,ha megmondom a frankót-mert megsértem,de az sem,ha csak úgy nem megyek többet,mert az meg olyan,mintha nem lettem volna őszinte,vagy nem is tudom.Köszi bármi tanácsot!

2014. jún. 15. 11:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

8-asom,köszönöm! Én is elégedett voltam eddig bármikor hozzá merészeltem nyúlni a hajamhoz.Mert ehhez azért kell némi bátorság és csak elöl mertem.Viszont most olló híján vagyok,kiment az éle annak,amivel eddig igazítottam.De beszerzek nem gond.Linkelhetsz pár videót.Én egyszer találtam,bár ezek többsége angol című,így kicsit meg vagyok lőve,mert magyarul el tudom magyarázni,de angolul pláne röviden nem.

Kedves 9! A vicc az egészben,hogy SEMMI extrém. De tapasztalatom szerint a hosszú hajjal nem tudnak bánni,pedig csak sima fazon szeretnék,hogy álljon is valahogy,ne csak úgy lógjon derékig.

10-es értesz.

Olyan ötleteket szívesen fogadok,milyen kozmetikumot szerezzek be,hogy jó sokáig elkerülhessem a fodrászokat!? Most ezeket a haj újraépítő szereket nézegetem.Vennék mondjuk Joico-t,vagy ilyesmit,amivel megtarthatom egészségesen a hajvégekig a hajam állapotát.Hajnövekedés serkentő is jöhet,mert 5 cm helyett 25-öt vágott a végéből és nem azért,mert szükség lett volna rá.

Mindenkinek köszi!

2014. jún. 15. 12:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Én már feladtam, hogy bármilyen fazont is vágassak fodrásszal a hajamból, rengeteg rossz tapasztalatom van.

Én ezt úgy oldottam meg, hogy itthon levágom egyenesre, és reggelente meg valami egyszerű frizurát készítek. (pl fonás, konty)

2014. jún. 15. 13:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Most megint gondolkozom azon,hogy elmondom a panaszom.Idegesít,hogy most adtam ki több ezer forintot azért,hogy jól álljon a hajam és nem áll jól és most ezt leshetem hónapokig.Azt szeretném,hogy hozza helyre amennyire csak lehet és ez legyen benne a tegnapi árba.
2014. jún. 15. 14:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Én lehet, nem vagyok elég erélyes, de nem szoktam kiverni a hisztit, ha nem tetszik a végeredmény, max. nem megyek vissza, vagy más hajat kérek legközelebb / máshogy mondom. Nekem egyik fodrászommal az volt a bajom, hogy kinéztem a magazinból a hajat, aztán mindig egy 10-20 évvel azelőtti divatú verzióját csinálta meg mondván nekem lágyítani kell a vonásaimon... így jöttek az ilyen nagy volumenű beszárítások stb... ami vkinek biztos tetszik, nekem nem :D. Az meg sajnos tényleg igaz, hogy a legtöbb fodrász a saját feje után megy. Még a jobbak is hajlamosak a kértnél többet vágni - amivel nincs baj, ha közben megindokolja, miért, csak általában ez el szokott maradni - meg útközben elkezdeni a saját elképzelésüket megvalósítani még akkor is, ha egy mezei vágásról van szó. Főleg ha olcsón dolgozókról van szó, és van, amikor a vendégnek nincs sok választása, és megint oda fog menni.
2014. jún. 16. 00:41
 15/15 arvaie válasza:
Én is a szembe találtam magam azzal hogy bármilyen egyszerű kérést fogalmazok meg teljesen más lesz belőle. Éppen ezért fényképpel mentem, habár nem tudom mit nem lehet azon érteni ha valaki egy teljesen egyenes hajvágást kér váll magasságban. Ez a fazon bármilyen hajból kivitelezhető. A fénykép ellenére teljesen mást kaptam. Fordított "U alakban kiborotválta fejközépig a hajam kopaszra, ebből jött a két oldalán eltérő magasságban két tömött valami ami állig ért és ebből a képletből két ordas csáp lógott le de azok már egy magasságban voltak. Tehát az eleje a hátulsó részhez képest min. 15 centivel volt hosszabb. Hogy ez a gondolat honnan jött neki? Ahogy hazaértem az egészet egybenyírtam a kopasz résszel. Valamit nagyon rosszul csinálok. Lehet hogy kommunikációs problémáról van szó? Az agresszív fodrász lenyomja a kevésbé agilis vendég akaratát mert ő jobban tudja hogy mi kell a vendégnek. Az már persze más kérdés hogy nekem kell a csápos bilit viselni ameddig le nem nő az a borzalom.
okt. 14. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!