SOS! Hogy nézhetek így ki ilyen fiatalon? (kép) Mit csináljak, hogy szebb legyen a bőröm? Örülnék a tanácsoknak
Csak 17 éves vagyok és már ekkora szarkalábak vannak a szemem alatt: [link]
Nagyon csúnya és mély,főleg ha nevetek.A képeken is szinte mindegyiken szeretek nevetni,viszont ez elrontja az összképet.Sötét,bemélyedt mély ráncok.
A bőröm is elég rugalmatlan,száraz és csúnya,pedig rendszeresen mosakszom és használok rá hidratálót.
Mit csináljak?Otthoni praktika?
Köszi a válaszokat!
Hát az valóigaz,hogy nem iszom sokat.Sőt,csak akkor iszom,ha már érzem,hogy szomjas vagyok,így kb a másfél liter sincs meg.
Ez lehet a probléma?Ez segíthet a többi archibának is?
Igyál sokat, az számít és biztosan csak javíthat a bőröd állapotán. Az is baj lehet, ha nem megfelelő arcápolókat használsz, próbálj másfélét, ami jobban illik a bőrtípusodhoz - ebben a kozmetikusod is segíthet.
De ráncaid nincsenek, azok csak nevetőráncok, mindenkinek vannak. Inkább kicsit táskásnak, püffedtnek tűnik a szemed (és azt a nagyon kék szemfestéket gondold újra, nem igazán emeli ki a szemszíned, sőt)
- bőrtípusodnak megfelelő hidratálókrém, esetleg valami könnyű szemkörnyékápoló a megelőzés ellen (csak akkor, ha tényleg jobban éreznéd magad a tudattól, amúgy még nincs rá szükséged, fiatal vagy)
- sok folyadék (2,5-3 liter minimum, főleg mostanában)
- elegendő alvás
- egészséges életmód (kaja, sport, ezek jót tesznek a bőrnek minden értelemben)
- védd a bőröd a nap ellen, főleg a szemeid szemüveggel
- rakj rá hűtőbe pár percre betett kanalat, vagy uborkakarikát (tényleg kisimítja, energizálja, frissíti a bőrt, nem csak filmes klisé :) )
Mást igazából nem lehet tenni, de amúgy sok mindenkinek ilyen. :)
Köszi a válaszokat!
Egyébként lehet a képen nem látszik annyira, mert nem jó minőségűek,de 2 csík eléggé mély a szemem alatt és szinte mindig látszik,főleg a nevetek borzasztó.Még anyukámnak sem ilyen mélyek...
általában 6-7 órát alszom, hétvégén 8-at.
A smink csak egy ruha összeállítás miatt kellett,amúgy nem szoktam festeni a szemem,csak szempillaspirállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!