Cica és semmi más kérdése:
Jászberényben tudtok olyan fodrászról aki nem vág sokat a hajból csak amennyit kérünk?
Figyelt kérdés
Az én fodrászomat megkérem, hogy 2-3 mm-t vágjon és levágta a vállam felettig a 1 és fél évig növesztett hajamat,de már nagyon kellene vágni, ezért írok ide. Előre is köszi mindenkinek aki segít.#haj #fodrász. Jászberény
2014. jún. 13. 18:54
1/4 anonim válasza:
A fodrász általában annyit vág amennyi szükséges ahhoz, hogy ne legyen töredezett a hajvéged. Mert gondolom azért mész oda hogy szép legyen a hajad, nem? 2-3 mm-t levágni értelme nincs, mert attól ugyanolyan töredezett marad.
De ha neked ez nem jó, akkor szerintem vágd magadnak a hajad, marha egyszerű az is, veszel fodrász ollót és levágod ami szükséges. Youtube-on még videókat is találsz róla hogy kell, ha nem tudnád.
Egy olyan fodrászt sem fogsz találni, aki méregeti majd hogy mennyit kell vágnia. Levág annyit ami szükséges és kész.
2/4 anonim válasza:
Kleopátra szalonban Orsit keresd.
3/4 A kérdező kommentje:
2-nek:köszi.
1-nek:12/L vagyok, szüleim nem engedik,hogy én vágjam.:(
2014. jún. 16. 19:42
4/4 A kérdező kommentje:
1:ja és akkor is levágott kb.15 cm-t.azért bizthogy nincs annyira eltöredezve a hajam,hogy közel 20 cm-t le kelljen belőle vágni.
2014. jún. 16. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!