Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Jászberényben tudtok olyan...

Cica és semmi más kérdése:

Jászberényben tudtok olyan fodrászról aki nem vág sokat a hajból csak amennyit kérünk?

Figyelt kérdés
Az én fodrászomat megkérem, hogy 2-3 mm-t vágjon és levágta a vállam felettig a 1 és fél évig növesztett hajamat,de már nagyon kellene vágni, ezért írok ide. Előre is köszi mindenkinek aki segít.

#haj #fodrász. Jászberény
2014. jún. 13. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:

A fodrász általában annyit vág amennyi szükséges ahhoz, hogy ne legyen töredezett a hajvéged. Mert gondolom azért mész oda hogy szép legyen a hajad, nem? 2-3 mm-t levágni értelme nincs, mert attól ugyanolyan töredezett marad.

De ha neked ez nem jó, akkor szerintem vágd magadnak a hajad, marha egyszerű az is, veszel fodrász ollót és levágod ami szükséges. Youtube-on még videókat is találsz róla hogy kell, ha nem tudnád.

Egy olyan fodrászt sem fogsz találni, aki méregeti majd hogy mennyit kell vágnia. Levág annyit ami szükséges és kész.

2014. jún. 13. 21:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Kleopátra szalonban Orsit keresd.
2014. jún. 14. 05:14
 3/4 A kérdező kommentje:

2-nek:köszi.

1-nek:12/L vagyok, szüleim nem engedik,hogy én vágjam.:(

2014. jún. 16. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:
1:ja és akkor is levágott kb.15 cm-t.azért bizthogy nincs annyira eltöredezve a hajam,hogy közel 20 cm-t le kelljen belőle vágni.
2014. jún. 16. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!