Ha a strandon egy ilyen csíkos hasat meglátnátok mit gondolnátok?
Figyelt kérdés
nem az én hasam de nagyon hasonlóak a csíkok.vagy vegyek tankinit?mindig szerettem a hasamat süttetni de ez így gondolom elég gáz lenne.szülés után vagyok
2014. jún. 13. 15:42
11/19 anonim válasza:
Az ingyen has/mellplasztika városi legenda.
12/19 anonim válasza:
Akkor marad a tankini, az nagyjából ugyanaz, mint az egyrészes.
13/19 anonim válasza:
Dermarollerezést próbáltad már?
14/19 anonim válasza:
Ha bikiniben szeretnél strandolni, akkor tedd azt, és tegyél arra, hogy más mit gondol.
15/19 anonim válasza:
Semmit. Mindenkinek vannak striái, kinek kevésbé, kinek jobban. Én sosem voltam 56 kilónál nehezebb, mégis vannak a combomon. nincs ebben semmi szégyellnivaló.
16/19 anonim válasza:
Nem szoktam másokat bámulni a strandon. De ha meg is látok ilyet arról sem kezdek el gondolkodni...
Amúgy nézz utána a dermarollernek, az hatásos lehet rá.
17/19 anonim válasza:
Juj de tapintatosak vagytok. A valóság az, hogy ez nagyon gusztustalan, az a nagy, löttyedt has azokkal az undorító csíkokkal, a hideg kiráz a látványtól. Nekem bizony az lenne az első gondolatom, hogy bárcsak ne láttam volna -most is ezt gondolom.
18/19 A kérdező kommentje:
nem próbáltam még de utána járok
nem plötty a hasam feszes szép hasam lenne ha nem lennék zebra mintás
de marad a tankini.utolsó köszönöm hogy ennyire őszinte voltál ez sokat segített!!
2014. jún. 14. 07:06
19/19 anonim válasza:
A valóság tényleg az, hogy magasról lesz-rom, hogy kinek milyen a hasa, és azon kívül, hogy esetleg mondjuk észreveszem, és tudatosul bennem a dolog, nem fogok egész strandolás alatt azon szörnyülködni, azt bámulni és azon csámcsogni. Mindenki tisztában van azzal, hogy mitől alakul ki a stria, ez nem újdonság senkinek sem, maximum egy kisgyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!