A samponok direkt szárítanak, hogy megvedd a hozzájuk tartozó balzsamot, pakolást stb-t?
Mint ahogy az arctisztítók is azért szárítanak annyira, hogy megvedd a krémet; a tusfürdők is azért, hogy megvedd a testápolót.
Az extracsípőgatyákat (amiket manapság már nem látok) is azért szabták olyanra, hogy megvedd mellé az övet, különben lecsúszik; a zsákruhákat (nem tudom jobban megfogalmazni, azok a forma nélküli förmedvények) is azért dobták piacra, hogy derékövet vegyél mellé.
Az a baj, hogy jobban szárítanak, mint tisztítanak, értem én, hogy a fölös faggyút le kell szednie, de nemcsak a hajat, hanem a fejbőrt is kiszárítják teljesen, hogy sűrűbben kelljen hajat mosnod, előbb fogyjon el a samponod, előbb vegyél újat, és így tovább...
A gyógyszerek sem gyógyítanak, csak tünetet kezelnek...
Ez az egész csak a pénzről szól. :/
Sok sampont végigpróbáltam és nem nagyon jöttek be.
Barátom a Head & Shoulders-re esküszik, kipróbáltam azt is, pl vettem olyat ami dúsítja a hajat, hát nem lett dúsabb tőle, se szebb. Anyukám Wu2-t használ és neki szép a haja, ezért kipróbáltam azt is. És bár nem tudom megmondani, de barátom azt állapította meg, hogy ettől fényesebb a hajam. Azt én nem látom, de azt látom hogy nem törik, pedig egész hosszúra növesztettem. Lehet hogy ez az én hajamhoz ez jó. Hogy másoknak mi jó, azt nem tudom. Szerintem ki kell kísérletezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!