Hajfestés egy hónapon belül háromszor?
Figyelt kérdés
Egy hónapja kb. festettem a hajam (eredeti színem világosbarna, a Palette Mézborostyán árnyalatát használtam) mert előtte pár hónappal be volt színezve szintén világosabbra és lenövésem volt. A végeredmény túlságosan rézvöröses lett szóval befestettem sötétebbel rá egy hétre, de sajnos ezt a hajam pár hajmosás után ledobta. Most ott tartok, hogy kb. 2 hete volt utoljára festve a hajam és nagyon nem tetszik a végeredmény, viszont már eléggé száraznak és megviseltnek érzem a hajam. Bevállaljam még az utolsó megmérettetést és próbálkozzak szerintetek mégegy hajfestéssel, vagy hagyjam békén?2014. jún. 12. 16:01
1/5 anonim válasza:
szerintem most egy kicsit hagyd békén, max színezővel, vagy ammóniamentes festékkel fesd be(én a syoss oleo intense-t használom, én meg vagyok ezzel elégedve). és próbálj nagyobb súlyt fektetni az ápolására
2/5 anonim válasza:
Néhány hétig hagyd békén, utána pedig bízd fodrászra a továbbiakat. Már ha még szeretnél a fejeden hajat. :D
3/5 anonim válasza:
Ha már otthon fested a hajad legalább minőségi hajfestékkel, vagy színezővel tedd. Olyat fodrászkellékesben kapsz, a Syoss, Palette és hasonlók egyszerűen ócskák és még drága is, nem éri meg olyat venni.
4/5 anonim válasza:
Még 1-2 hétig ne fesd be, fokozottabban ápold, és utána próbálkozz csak újra. Alig van túl a hajad a sokkon, hogy kétszer is befestetted, hagyd egy kicsit. Aztán kérdezz meg egy eladót a fodrászkellékesben, mit csinálj, és ahhoz mit ajánl. Vagy menj fodrászhoz.
5/5 anonim válasza:
Egy hamvasító lehet, hogy segítene átvészelni azt a kis időt a következő festésig. Kérd ki a fodrászkellékes hölgy tanácsát, mert sárgára lila kell, narancsos vörösre pedig kék.. szóval nem mindegy mit veszel rá. Tényleg ne bolti dobozost vegyél, nem azért, mert az feltétlenül rossz (márpedig nem valami jók), hanem mert azok csak bizonyos árnyalatok esetén adják azt a hajszínt, mint ami a képen van. Lehet, hogy a te hajadhoz keverni kellene a festéket. A lényeg, hogy most hagyd picit a hajadat, ápold, utána pedig kérj tanácsot, hogy milyen festéket tegyél rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!