Lányok, ti mennyit költötök egy hónapban a hajatokra?
Tudom, hogy sampont, balzsamot, hajvégápolót nem havonta veszünk és nem is mindenki havonta vágatja, festeti stb, de kb mennyire jön ki nektek ezek ára egy hónapra lebontva?
pl sampon, balzsam, hajvégápoló, szárazsampon, formázók, fodrász, festés, olajak, stb :)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Miután vezetem a költségeimet, így jó közelítéssel meg tudom mondani:
~1000,-/hó. :)
Vizesen a fenekemig, szárazon a köldökömmel egy vonalban van.
Egyébként a mennyiségekkel jól gazdálkodom. Nem spórolok, de nem is pacsmagolok, annyit használok, amennyit kell, s így egy 200 ml-s sampon átlag 3 hónapig, egy balzsam 6 hónapig, egy 100 ml-s hajvégápoló 1 évig kitart heti kétszeri használattal.
Sampon, balzsam 1300-1600 között szokott lenni (per flakon).
Hajvégápolóból argánolajosom van (nem tiszta, van benne oliva, napra, jojoba, bergamott, szőlőolaj, E-vitamin...). 2200,- volt akciósan, egyébként 6 körül van.
Nem festem, csak a végeiből kell vágni, s azt magam intézem.
Szerintem körülbelül 2-300 hónapra leosztva. :D Sampon elég sokáig elég, de azt használom, ami épp a kezem ügyébe esik. Balzsamot valamikor október körül vettem, talán fél literes, kb 1000 forint volt, lassan el is fogy, jó, hogy eszembe juttattad. :D
Általában magamnak vágom, vagy megkérem anyukámat, fodrásznál úgy egy éve voltam.
Nincs festve, semmi egyebet nem használok.
Időnként veszek egy csomag hajgumit vagy hajcsatot, erősen fogyó eszköz, de nem nagy kiadás az se. :D
Egyébként derékig érő, átlagos mennyiségű, 5-6 naponta megmosom, és ennyit tud.
Amíg rövidebb hajam volt, többe került, rendszeres fodrász, meg rákentem minden balzsamot, pakolást, olajat, formázószert, szedtem rá vitamint mert gondoltam jobb lesz. A frászt, nálam csak rontott a helyzeten. :D De havi 1000-1500 tuti elment rá.
havonta fodrászhoz járok (őszülök, sötétbarnáról aranyszőkére van festve a hajam): 7000, ha csak festetem, ha vág és melíroz is, akkor 10.000 (ezt kéthavonta szoktuk csak)
sampont 1500-ért veszek havonta H&Shoulderst, használok hozzá balzsamot is, havi kettő elmegy, szóval az 3000 Ft.
Használok néha rossmannos kistasakos fincsi balzsamokat, abból egy hajmosás 250 Ft.
Használok hajsprayt, ebből elég lassan fogy el egy, és kb 1000 Ft-ért veszek, megvárom, hogy leárazzák, de márkásat.
Aztán hajkefe csere van évente, az kb 1000 Ft. 5 éve új hajvasalót veszek,kb 2000 Ft-ért.
Minden 2. nap megmosom, nagyon néha a 3. napon, mert a budapesti belvárosban mozgok sokat.:)
27 vagyok, budapesti.
Kb 200-300 ft lehet, hátközép érő barna hajam van.
Balea sampon kb 300 ft, de elég vagy 3-4 hónapra biztos, a balzsam Alverde, már vagy 1 éve megvan, mert kevés kell belőle..hővédő kb 800, de már azt is vagy 2 éve használom. Most nem is festem épp, amúgy még rájönne 2 havonta kb 600 ft.
Samponra számolok mondjuk 1000 Ft-ot, többfélét használok egyszerre. Balzsamból is havi 1 tuti elfogy, az 1000 Ft, Wella 500 ml-es. Kifésülősprayt használok még, ez elég pár hónapig, legyen havi 300 Ft. A hajvégápolókból szintén egyszerre többet is használok, mondjuk az 400 Ft/hó. Szárazsampont szoktam még néha venni, 2 hónapig biztos elég egy, így az legyen 300 Ft. Festéket, formázószereket nem használok, fodrászhoz nem járok. Ez így 3000 Ft.
Most eszközöket nem számolok hozzá, úgy egy vagyon hosszú távon (a 4-5000 Ft-os hajkefékből van vagy 5 db, fésű 3000-ért, hajvágó olló pár ezerért, stb.).
(Egyébként 2-3 naponta mosok hajat, rengeteg van, fenékig/fenék alá ér.)
Kb. 200 Ft, ha elosztom hónapokra. WU2-vel mosok hajat (1 liter 700 Ft, több, mint három hónapig elég), csak ez vált be, annyira, hogy semmiféle balzsamra meg hajvégápolóra nincs szükségem, simán kifésülhető, szép fényes.
Nem festem, mert amikor gimiben festettem, kb. a fele kihullott.
Nem vasalom, nem sütöm, néha mégis megtörik a vége. 3 havonta meg saját magamnak levágom a törött részt.
Lapockáig ér.
Köszönöm csajok az eddigi válaszokat :) Én mindenkit felpontoztam, bár ahogy látom valaki értelmi fogyatékos avagy irigy? pár hozzászólót lepontozott :/
Szóval köszi, még jöhetnek válaszok :)
19. Én is néztem, hogy miért lettél így lepontozva. O.o Pedig erre a kérdésre nincs rossz válasz. Mondjuk ez a pontozásos dolog alapból hülyeség, ezért nem is pontozok soha semmit :D
Én vagyok a WU2-s :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!