Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pénteken megyek kozmetikushoz,...

Pénteken megyek kozmetikushoz, hogy legyantáztasson "ott". Az első lesz, nagyon fog fájni? Hogyan fogja csinálni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Eddig borotváltad esetleg vagy még " gyári " ?
2014. jún. 11. 18:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Eddig borotváltam
2014. jún. 11. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm úgy volt ezzel hogy elkísértem, bement, 5 perc múlva meg már hívott hogy menjek mert egy tépés után azt hitte bepisil a fájdalomtól, így inkább abbahagyták rögtön. A kozmetikus szerint sok ilyen eset van. :D

Hááát... szerintem ez a dolog nem ér meg ennyi szenvedést, de hát te tudod.

2014. jún. 11. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyes vagyok, azért kérdeztem, mert ha eddig borotváltad picit erősödhettek a szőrszálak. Én bátran ajánlom. Nem összehasonlítható a különbség a gyanta és a borotválás között. Nem szúr két nap múlva, ha megcsinálják kb 3-4 hétig szépen bírja, hozzá se kell nyúlnod. A kozmetikusnak mondd el, hogy első gyantázás és fogja mondani mit kell csinálnod. Egyébként fáj, de még senki nem halt bele. :)
2014. jún. 11. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én 12 éve borotváltam "ott" (istenem, ez a kifejezés:D), mielőtt először legyantáztattam. Vastag, dús volt a szőröm.

nos, nekem nem fájt. Mindenképp olyan helyre menj, ahol leveheted a bugyit és nem várják el, hogy húzigáld ide-oda. Aztán kedves, megbízható emberhez menj, aki semmiképpen nem görgős gyantával csinálja, hanem az ujjával viszi fel a gyantát.

Én Bp belvárosában járok egy bejelentkezés nélküli szalonba, ami azt jelenti, szinte mindig más a kozmi, mikor megyek. Az egyik nagyon gyorsan végez, de jobban fáj, a másik meg nagyon lassú (kb.45 perc), viszont semmit sem érzek. Attól függően döntök, hogy ráérek-e:))

Ne aggódj, nem tudom, hisztis típus vagy-e, de én pl. nem hívnám fel a barátnőmet, hogy jujj de fáj, meg nem üvöltöznék ott. Bár én már felnőtt vagyok.:)

27L

2014. jún. 11. 19:13
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :-)
2014. jún. 11. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:
44%
kozmetikus függő, hogy mennyire fáj, és mennyire normálisak veled közben, mert az is sokat számít. sztem vagy barát ajánlás útján menj esetleg neten nézz alaposan utána. vannak már kifejezetten erre specializálódott szalonok. általánosság, h a drágább jobb, de még ez se feltétlenül igaz. ha az első fáj, vagy rossz, akkor ne menjen el a kedved, pár alkalom után nem fog fájni, ha meg nagyon kibírhatatlan, akkor keress más kozmetikust, mer akkor ő nem csinálja jól.
2014. jún. 11. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!