Pénteken megyek kozmetikushoz, hogy legyantáztasson "ott". Az első lesz, nagyon fog fájni? Hogyan fogja csinálni?
Egyik barátnőm úgy volt ezzel hogy elkísértem, bement, 5 perc múlva meg már hívott hogy menjek mert egy tépés után azt hitte bepisil a fájdalomtól, így inkább abbahagyták rögtön. A kozmetikus szerint sok ilyen eset van. :D
Hááát... szerintem ez a dolog nem ér meg ennyi szenvedést, de hát te tudod.
Nézd, én 12 éve borotváltam "ott" (istenem, ez a kifejezés:D), mielőtt először legyantáztattam. Vastag, dús volt a szőröm.
nos, nekem nem fájt. Mindenképp olyan helyre menj, ahol leveheted a bugyit és nem várják el, hogy húzigáld ide-oda. Aztán kedves, megbízható emberhez menj, aki semmiképpen nem görgős gyantával csinálja, hanem az ujjával viszi fel a gyantát.
Én Bp belvárosában járok egy bejelentkezés nélküli szalonba, ami azt jelenti, szinte mindig más a kozmi, mikor megyek. Az egyik nagyon gyorsan végez, de jobban fáj, a másik meg nagyon lassú (kb.45 perc), viszont semmit sem érzek. Attól függően döntök, hogy ráérek-e:))
Ne aggódj, nem tudom, hisztis típus vagy-e, de én pl. nem hívnám fel a barátnőmet, hogy jujj de fáj, meg nem üvöltöznék ott. Bár én már felnőtt vagyok.:)
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!