Nagyon ki van száradva a szám és nem tudom, hogy mit csináljak vele. Labbelo nem használ. Valami tipp?
16:10
te beteg vagy xd
nekem is ilyen szokott lenni--> méz-cukor (kicsi) összekevered, és bedörzsölöd vele a szád, így eltávolítva az elhalt hámsejteket. ezt mosd le, utána pedig valamilyen zsíros hidratálókrémmel bekenni vastagon.. várj vele 5-10 percet, ha nem szívta be teljesen akkor a felesleget szedd le. hidd el sokkal jobb lesz (nekem mindig segít)
Peach
Köszönöm mindenkinek :)
már 2x bekentem mézzel és érzem,hogy javul a szám :)
Az igaz probélma az, hogy dehidratált vagy. Így sok vizet, gyógyteát kell inni (kávé, alkohol, üdítő stb. nem jó). Napi min. 3 litert vagy a testsúlyod 1/30-t ->Amelyik szám nagyobb a kettőből min. annyit.
Ez nem felületi kezelés, hanem a valódi ok megszüntetése, így tovább tart. 1-2 hét múlva nem jön elő többet a probléma, persze csak ha iszol eleget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!