Felnőtt nőn egy ilyen ruha? Mit gondolnátok, ha látnátok?
Figyelt kérdés
30 éves, de elég babaarcú, valamint vékony és lapos.
A ruha elölről: [link]
Hátulról: [link]
Kaptam egy ilyen ruhát. Jól áll, mintha rám öntötték volna, viszont az egyik kedves ismerősöm szerint nekem már nem szabadna és ezzel leginkább a rózsaszínre célzott, illetve arra, hogy fiatalít, holott eleve fiatalabbnak nézek ki.
Rosszindulat vagy tényleg visszás az, ha valaki alapból letagadhat pár évet és erre akarva vagy akaratlanul, de rá is erősít időnként az öltözködésével?
(Egyébként válaszoktól függetlenül hordani fogom, csak max. elrakom a nyaralásra.)
2014. jún. 9. 20:01
11/13 A kérdező kommentje:
"Egy olyan irodába..."
Ó, a munkahelyemre eszembe nem jutna felvenni. Csakis szabadidős tevékenységhez.
Az egyik szomszéd szülinapi "kerti partiján" avattam fel.
2014. jún. 9. 21:10
12/13 anonim válasza:
Kerti partira alkalmasabb ruházatot nem is tudnék mondani.
13/13 anonim válasza:
30 évesen még nem kell vénasszonynak öltözni, szóval ez a ruha teljesen jó. Igazából később is jó, anyám 50+ évesen is ilyesmiket hord, és jól teszi mert kb 35-40-nek nézik a stílusa miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!