Mi a legjobb hajápolószer?
Figyelt kérdés
Vastag, dús, derékig érő göndör hajam van, de gyakszi helyen jobban szeretem kivasalva. Félek hogy tönkre mehet. :/ 15/L2014. jún. 9. 18:42
11/14 anonim válasza:
A fructist én is szeretem! Vegyél egyet, ami zsíros vagy normál hajra való, azzal mosd át a tövét, és az én kedvencem az oil repair balzsam, de balzsamot csak a végére, esetleg a hosszára tegyél, a tövére ne! :)
12/14 A kérdező kommentje:
Ezt kipróbálooom :3
2014. jún. 9. 20:06
13/14 anonim válasza:
Inkább normál hajra valót vegyél, az nem szárít, de az oil repair és a goodbye damage balzsamja tényleg jó, csak a hajtövekre tényleg ne kerüljön, mert akkor hamarabb fog zsírosodni, és lelapul a hajad.
14/14 A kérdező kommentje:
Okkkés, köszi: 3
2014. jún. 9. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!