Hogyan vehetném rá a anyáékat, hogy engedjenek nekem? Szőrtelenítés stb.17/L
Nem szőrteleníthetek, most így nyáron elég gáz. Titokban vettem epilátorts is, de nem tudom mikor használni, hogy ne vegyék észre. Nem festhetem a körmömet, pedig nagyon szeretném, mert k.rvás.
A másik, hogy itt a nyár és szeretnék szoknyát hordani. A barátnőimnek nagyon sok szép egyberuhás szoknyája, maxija van és nagyon szeretnék egy ceruzaszoknyát is, de nem engedik. Az a bajom, hogy az összes nadrágom nagy rám, mert anya nem enged feszülőset, meg nagyon kicsit fogytam is.
Szőrtelenitesz aztán kész. Hogy miért? Mert lecikiztek a suliban aztán slussz.
Mi az a ceruzaszoknya?
Menj el egy barátnődhöz egy csajos napot tartani:
Szedd le ott a szőrt, menjetek el plázázni és VISSZAFOGOTT szoknyákat vegyél, így talán anyukád is rájön hogy ügyelsz arra, hogy ne nézz ki kurv*san.
Ès beszélj vele, hogy sokkal higénikusabb ha nem vagy tiszta szőr mindenhol, és már érettebb vagy mint a mai 13 évesek, így ügyelsz a megjelenésedre (pl h nem pi*saruhákat veszel föl)
Ilyesmi szoknyát értek ceruzaszokny alatt: [link]
Mindig itthon vannak, amikor én.
Rövidnadrágban eléggé feltünő, ha nincs meg ami szerintük kellene még oda... :)
De leszedem, mert zavar és beszólnának érte.
Ami pénzt kapok az elmegy kajára stb.
Félek tőle, mert vannak módszereik, ha nem engedelmeskedek. Sajnos, ez van.
És a körömfestés?
Jesszusom, szegénykém :(
Nekem valahogy Stephen King Carrie-je jutott eszembe hirtelen. Remélem, nem vernek, nem zárnak be vagy ilyesmi... Mert írtad, hogy "vannak módszereik ha nem engedelmeskedsz".
Mondd meg nekik, hogy kicsúfoltak a szőr miatt, kinevettek, hátha ez segít.
A szoknyásat szerintem úgy tudod "felvezetni", ha kölcsön kérsz egy-egy ruhadarabot a barátnőidtől. Hátha akkor látják, hogy normális ruhákat szeretnél hordani, nem ribiseket.
A körömfestés... Hát, azt szerintem hagyjad, ha nagyon odáig vannak a szüleid. Nem olyan fontos az, mint mondjuk a szőrtelenítés. Nem is tesz jót a körmöknek, meg ha elhanyagolod, akkor csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!