Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan, aki cukorgyantá...

Van itt olyan, aki cukorgyantát szokott rendelni vagy venni? én honnan szerezhetném be?

Figyelt kérdés
próbáltam csinálni itthon, de nem sikerült :\ inkább rendelnék csak nem tudom honnan lehetne.

2014. jún. 9. 17:00
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ez a legjobb fajta, fodrászkellékesben is találhatsz néhány helyen.

2014. jún. 9. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:
szuper! köszi szépen :)
2014. jún. 9. 18:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Én vagy fél kiló cukrot öntöttem egy tepsibe és kevés vízet tettem rá. Az ecet az az összetevő, amitől ragad. Lehet 1 deci ecetet öntöttem bele, vagy kettőt. Meg egy kis sót. Ezek voltak itthon.

Vagy 20 percig főztem, kis lángon, mire nyúlós lett mint a méz és sötét arany színű. Amikor langyosra hűlt, egy vékony réteget kentem a lábamra, aztán fogtam kis nejlon zacskót és azzal húztam le.

Ez kb olyan lett, mint a hideg gyanta csík.

A nylonzacskóra jól ráragadt és a lábamról leszedett mindent.

De vagy egy évre való cukorgyantát csináltam, fél kiló az elég sok. Beraktam a hűtőbe a maradékot.

A videón láttam hogy gyúrták, én nem gyúrogattam, csak vékony réteget kentem fel, mert szerintem ezt gyúrni nem is tudtam volna, annál folyékonyabbra sikerült, de elég ragadós lett, ezért jól működött és mivel ingyen volt, örültem neki hogy ezt így is lehet.

2014. jún. 9. 20:36
 4/4 anonim ***** válasza:
n nemrégiben vettem postadíjjal együtt 4 ezer ft-ért 1 kg-om. egy évig le lesz a gondom róla. havonta egyszer szoktam használni. ha kéred a gyártó email-címét, szívesen megadom.
2014. nov. 8. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!