Nem néz ki melegnek egy srác ha melírozott és vasalt haja van?
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 01:19
11/20 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert nem akarok úgy kinézni. Nem kell egyből köcsögösködni.
2010. jan. 2. 15:05
12/20 anonim válasza:
épp ma láttam egy ilyen alakot, egy lánnyal kézen fogva, elsőre azt hittem 2 lány. szerintem meleges. én nem vasalnám, melíroznám a helyedben, csak jótanácsként :)
14/20 anonim válasza:
nekem csomó unokatesóm meliroztatja szőkére,ritka b*zis.Nekem nem tetszik.
15/20 anonim válasza:
szerintem szőke nemkell bele elég a másik szín.
aznembaj hogy vasalod,sőőőt*_*
16/20 anonim válasza:
könyörgőőm csak a melírt ne! annyira nem áll jól egy fiúnak! a vasalt haj még nem is gáz! de a melírt felejtsd el!!
17/20 anonim válasza:
Amíg nem nyávogva köszönsz, és nem riszálsz, vagy hordasz haspólót, addig nem, csak 1 naon kicsit.Am az enyhén melír, meg hajfixáló,az OK, de ha csurom szőke melír, akkor eléggé búzának nézhetsz ki.
20/20 anonim válasza:
24 éves női szemmel azt mondom, hogy fúj. Iszonyatosan taszít, mikor látszik, hogy egy pasi vasalja a haját, és órákat tölt a tükör előtt.
Bár a mai tizenéves fiúgeneráció egyébként is el van nőiesedve...köves fülbevaló, vasalt haj, fényes, csillogó ruhák? Bloa...
De a lányok sem egyszerűbbek az térdig lelógó üleppel, és a bumszli edzőcipőkban:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!