Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen multivitamint ajánlotok...

Milyen multivitamint ajánlotok ami jó töredező, gyenge körömre, kihulló hajra és problémás bőrre?

Figyelt kérdés
Az egészséges életmódot és a zöldségeket próbáltam, nem működik. Vascseppeket régóta szedek, de semmi. Vitaminhiányom van és arra kéne multivitamin. Nem megyek el ezek miatt orvoshoz, mert eddig sem mondott semmi hasznosat. Mi vált be nektek? Élesztő erős savasító hatása miatt kizárva.

2014. jún. 8. 14:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Jutavit olcsó.

Multivitamin, kalcium+cink+Magnézium kombó, omega3 halolaj kaszula,

Első körben ezeket nyomasd.

2014. jún. 8. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
b vitamint
2014. jún. 8. 16:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem mész orvoshoz de tudod hogy vitaminhiányod van? Honnan? Ez sokkal komolyabb is lehet, egy normális vizsgálat kéne amiből kiderül mi a bajod. Szerintem inkább hormonális gondok vannak.
2014. jún. 9. 12:01
 4/5 anonim válasza:

Hülyeség, hogy akármilyen vitamin jó csak olcsó legyen. A vitamin gyártók is úgy vannak vele amennyi pénz annyi muzska! No lové, no vitamin, helyette kapsz szintetikus anyagokat, amik nem érnek semmit sőt károdra vannak. Na, az a kidobott pénz!

A vitamin legyen természetes forrású és minőségi úgy betud épülni a sejtekbés és akkor, hasznosul is!

Nekem csomókban hullott a hajam hajmosáskor! Több vitamint, sampont is kipróbáltam és semmi sem változott.

A kolleganőm 45 éves és nagyon jól nézki,véletlen megláttam reggel a teakonyhában, hogy egy marék vitamint szed. Elkezdtem kérdezgetni mire, mióta és miért szedi ezeket. Ő ajánlott nekem egy minőségi Amerikai márka terméket.

Privben meg írom ha kell valakinek.

Már kb. 7 hónapja szedegetem és nagyon jó!!! A vitaminok ára 1 500.-Ft-ól kezdődnek, vitamintól és kiszerelésétől függően. Ráadásúl, olyan rézletes tájékoztatást adnak mindenhez, hogy leesett az állam!

Rézletesen leírja:

- melyik vitaminhiánynak mik a tűnetei,

- melyik vitamin mire fogyasztható,

- melyik vitamin melyikkel van összhangban vagy melyikkel nem hasznos együtt fogyasztani.

Egyszóval Én már csak ott vásárolok a családnak.

A gyerekemnek régen csak a Forever kids-et adta, de lecseréltem arra amit ott lehet vásárolni és ez sokkal jobban bevált.

Lényeg, hogy náluk olvastam sok érdekes dolgot. A haj hullás több vitamin hiánytól és gyulladástól is lehet. De, lehet, hogy csak hajváltás ami 7 évente történik. Ha jó vitaminok ellenére is hullik orvoshoz kell menni.

Nekem a hajullásra ezek segítettek:

- C-vitamin,

- Calcium, Magnesium & Cink (együtt egy kiszerelés volt)

- Kurkuma (ezt azért szedttem ha valami gyulladásom lenne azt megszüntesse)

- B6-vitamin ( Ez nagyon Fontos vitamin!! Segíti a magnézium sejtekbe jutását)

- A vitamin ( immunitás és a szépség csodaszere! Kimondottan kell a hajnak és a körömnek!)

- D- vitamin ( ezt hol szedem, hol nem)

- Szelén ( néha, egyszer vagy kétszer vettem csak)

Az egészért nem fizettem 10 000.-Ft-ot!!! És természetes igazi gyümölcs és növényből kivont vitaminok!!

2014. jún. 9. 13:48
 5/5 A kérdező kommentje:

első: Köszönöm a tippeket, szedni fogom.

második: köszönöm, ezt is enni fogom.

harmadik: nincsenek hormonális gondjaim. Korábban voltam orvosnál, de csak hülyeségeket beszél. Szerinte semmi bajom, de szerintem nem normális az, hogy az embernek ennyire hullik a haja, törik a körme és lassan tönkremegy a bőre. Több orvoshoz nem megyek, nincs értelme.

negyedik: Remélem, hogy nem a BioTech USA-ról beszélsz. Eddig kizárólag rosszakat hallottam róla olyanoktól, akik használták a termékeiket.

2014. jún. 9. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!