Milyen multivitamint ajánlotok ami jó töredező, gyenge körömre, kihulló hajra és problémás bőrre?
Jutavit olcsó.
Multivitamin, kalcium+cink+Magnézium kombó, omega3 halolaj kaszula,
Első körben ezeket nyomasd.
Hülyeség, hogy akármilyen vitamin jó csak olcsó legyen. A vitamin gyártók is úgy vannak vele amennyi pénz annyi muzska! No lové, no vitamin, helyette kapsz szintetikus anyagokat, amik nem érnek semmit sőt károdra vannak. Na, az a kidobott pénz!
A vitamin legyen természetes forrású és minőségi úgy betud épülni a sejtekbés és akkor, hasznosul is!
Nekem csomókban hullott a hajam hajmosáskor! Több vitamint, sampont is kipróbáltam és semmi sem változott.
A kolleganőm 45 éves és nagyon jól nézki,véletlen megláttam reggel a teakonyhában, hogy egy marék vitamint szed. Elkezdtem kérdezgetni mire, mióta és miért szedi ezeket. Ő ajánlott nekem egy minőségi Amerikai márka terméket.
Privben meg írom ha kell valakinek.
Már kb. 7 hónapja szedegetem és nagyon jó!!! A vitaminok ára 1 500.-Ft-ól kezdődnek, vitamintól és kiszerelésétől függően. Ráadásúl, olyan rézletes tájékoztatást adnak mindenhez, hogy leesett az állam!
Rézletesen leírja:
- melyik vitaminhiánynak mik a tűnetei,
- melyik vitamin mire fogyasztható,
- melyik vitamin melyikkel van összhangban vagy melyikkel nem hasznos együtt fogyasztani.
Egyszóval Én már csak ott vásárolok a családnak.
A gyerekemnek régen csak a Forever kids-et adta, de lecseréltem arra amit ott lehet vásárolni és ez sokkal jobban bevált.
Lényeg, hogy náluk olvastam sok érdekes dolgot. A haj hullás több vitamin hiánytól és gyulladástól is lehet. De, lehet, hogy csak hajváltás ami 7 évente történik. Ha jó vitaminok ellenére is hullik orvoshoz kell menni.
Nekem a hajullásra ezek segítettek:
- C-vitamin,
- Calcium, Magnesium & Cink (együtt egy kiszerelés volt)
- Kurkuma (ezt azért szedttem ha valami gyulladásom lenne azt megszüntesse)
- B6-vitamin ( Ez nagyon Fontos vitamin!! Segíti a magnézium sejtekbe jutását)
- A vitamin ( immunitás és a szépség csodaszere! Kimondottan kell a hajnak és a körömnek!)
- D- vitamin ( ezt hol szedem, hol nem)
- Szelén ( néha, egyszer vagy kétszer vettem csak)
Az egészért nem fizettem 10 000.-Ft-ot!!! És természetes igazi gyümölcs és növényből kivont vitaminok!!
első: Köszönöm a tippeket, szedni fogom.
második: köszönöm, ezt is enni fogom.
harmadik: nincsenek hormonális gondjaim. Korábban voltam orvosnál, de csak hülyeségeket beszél. Szerinte semmi bajom, de szerintem nem normális az, hogy az embernek ennyire hullik a haja, törik a körme és lassan tönkremegy a bőre. Több orvoshoz nem megyek, nincs értelme.
negyedik: Remélem, hogy nem a BioTech USA-ról beszélsz. Eddig kizárólag rosszakat hallottam róla olyanoktól, akik használták a termékeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!