Help! Bámulnak az utcán a ronda lábam miatt, mit tegyek?
Tavaly tavasz óta epilálok/gyantázok és azóta iszonyat ronda lett már a lábam, az egész tele van sötét hegekkel, a lábam meg hófehér szóval nagyon feltűnő. Már bánom hogy nem maradtam a borotvánál...
Hallottam AHA hámlasztó krémekről de nem tudom hol lehetne megrendelni?? Nem találok megfelelőt sehol. Mi mással lehetne még eltüntetni a hegeket gyorsan?
Valahogyan biztos el lehet, de én felkeresnék egy bőrgyógyászt. Nem is hittem volna, hogy ilyen káros lehet ez ...
Sajnos a hegekre házi praktikat nem nagyon van, kenegetheted krémekkel, de nem hiszem, hogy jobb lesz tőle.
Szia!
Tudom miről beszélsz, mert az epilátor használatától nekem is rengeteg szőrbenövésem lett, amiknek az eltávolítása ugyanolyan barna hegeket eredményezett. Nekem is nagyon csúnya volt. Kb 2 év alatt tűnt el teljesen, de a következő szezonra már sokkal halványabbak voltak. Úgyhogy nyugi, nem marad ilyen életed végéig, mert a bőröd regenerálódik. Felejtsd el az epilátort, gyantázz vagy borotválj! És kitartást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!