Nekem jól álna a kb mellig érő sötét barna haj és belülről pedig világos szőke nem melír hanem rendes befestve? (info lent)
Figyelt kérdés
[link] (kattint a me mappára csak egy kép van benne) itt van egy kép rólam nem túl nagy sorry de most csak így sikerült felraknom netre. Tehát csak egy kicsit szeretném sötétíteni ahajm és azt h belülről szőke legyen egész világos szőke azért nem platin és nem is annyira rikiító kb melközépig érne. Jól állna?2010. jan. 1. 21:19
1/16 anonim válasza:
Úgy érted h felül barna alul pedig szőke ?
Ez inkább duci arcúaknak áll jól én is így akartam,de lebeszéltek róla.
Fordítottját ajánlom....és sztem ne festesd sötét hiába hogy divat,öregíti az embert és kiemeli arcot.Max melíroztasd az egészet felváltva egy csík szőke egy csík sötétbarna.
2/16 anonim válasza:
háááát nemtudom.
de am hogy érne a melledig a hajad mikor csak a válladig ér?oO
3/16 A kérdező kommentje:
Erre is gondoltam egy szőke egy barnára amúgy úgyértettem h a haja külseje tehát a kivül lévő szálak söőtek feketések és belül pedig szőke a hajam belső része. Valahogy így gondoltam.
2010. jan. 1. 21:41
4/16 A kérdező kommentje:
úgyhogy megnőveztem
2010. jan. 1. 21:41
5/16 anonim válasza:
az simán lesz még egy év akkor:D
6/16 anonim válasza:
7/16 A kérdező kommentje:
de az is tök jó :D Am meg úgyse holnap akarom befestetni :P
2010. jan. 1. 22:01
8/16 anonim válasza:
Így eredeti szín, ennél szebb nincs, szerintem ne változtasd meg. De megnöveszthetnéd(elöl is) :]
9/16 anonim válasza:
figyi találtam még egy ilyet is :
jól is mutat h nem annyira szőke alul ,nekem így tecc nagyon
10/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!