EXTRÉM hajszínezők? Melyik a kedvenced, tartósságban, minőségben, árban? ÉS HOL RENDELED?
Figyelt kérdés
Movie Color , Crazy Color ilyenek.2010. jan. 1. 20:36
1/7 anonim válasza:
Alfaparf color jeans-t használok, elég gyorsan kikopik. Fodrászkellékesnél mindig akad 5000 ft körül.
Manic panic ami tartósabb, a saját oldaláról lehet rendelni, vagy ebay vagy ahol találsz olcsón éppen. [link]
2/7 anonim válasza:
Movie Color a legjobb szerintem.:D tartósságra használj mindenféleképpen színvédő sampont és én 1700Ft-ért szoktam venni a helyi "hajasboltban" nekem fél évre elég szokott lenni egy tubus.
3/7 anonim válasza:
jeans color 3700:D és tartós.
am rengeteg féle van és nem biztos h tartós kell ha épp váltani akarod a színeked 3 hetente
4/7 A kérdező kommentje:
általában a pink és a kék között ingázok 3-4 havonta:Dxd
2010. jan. 2. 13:39
5/7 anonim válasza:
kéket szeretem meg a rózsaszínt, igaz most narancssárga. :D
nem rendelem, csepelen vettem fodrászkellékesbe XD
6/7 anonim válasza:
bocs, h itt pofátlankodom, de hol lehet boltban venni (pontos helyen) extrém hajszínezőt? csak azért itt pofátlankodom, mert még egy óráig kéne várnom, h új kérdést tegyek fel, de arra már nincs időm...:S bárhol jó Budapest területén. Nekem péntekre kéne piros... köszi:) és tényleg bocs, hogy itt pofátlankodom:$
7/7 anonim válasza:
Helló!
Akinek kéne Jeans color chili red hajszínező,félig van benne 1500ért oda adom! írjon mailt akit érdekel!
ponihercegno03@citromail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!