Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » EXTRÉM hajszínezők? Melyik a...

EXTRÉM hajszínezők? Melyik a kedvenced, tartósságban, minőségben, árban? ÉS HOL RENDELED?

Figyelt kérdés
Movie Color , Crazy Color ilyenek.
2010. jan. 1. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Alfaparf color jeans-t használok, elég gyorsan kikopik. Fodrászkellékesnél mindig akad 5000 ft körül.

Manic panic ami tartósabb, a saját oldaláról lehet rendelni, vagy ebay vagy ahol találsz olcsón éppen. [link]

2010. jan. 1. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Movie Color a legjobb szerintem.:D tartósságra használj mindenféleképpen színvédő sampont és én 1700Ft-ért szoktam venni a helyi "hajasboltban" nekem fél évre elég szokott lenni egy tubus.
2010. jan. 1. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:

jeans color 3700:D és tartós.

am rengeteg féle van és nem biztos h tartós kell ha épp váltani akarod a színeked 3 hetente

2010. jan. 2. 12:41
 4/7 A kérdező kommentje:
általában a pink és a kék között ingázok 3-4 havonta:Dxd
2010. jan. 2. 13:39
 5/7 anonim ***** válasza:

kéket szeretem meg a rózsaszínt, igaz most narancssárga. :D

nem rendelem, csepelen vettem fodrászkellékesbe XD

2010. jan. 2. 16:56
 6/7 anonim válasza:
bocs, h itt pofátlankodom, de hol lehet boltban venni (pontos helyen) extrém hajszínezőt? csak azért itt pofátlankodom, mert még egy óráig kéne várnom, h új kérdést tegyek fel, de arra már nincs időm...:S bárhol jó Budapest területén. Nekem péntekre kéne piros... köszi:) és tényleg bocs, hogy itt pofátlankodom:$
2010. nov. 9. 22:13
 7/7 anonim válasza:

Helló!

Akinek kéne Jeans color chili red hajszínező,félig van benne 1500ért oda adom! írjon mailt akit érdekel!

ponihercegno03@citromail.hu

2010. nov. 10. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!